Ben je op zoek naar keukens?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over keukens
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis stoomoven of kokend-waterkraan bij Dovy Keukens

Momenteel profiteer je nog tot 30 november 2019 van stomende condities bij Dovy Keukens. Bij aankoop van een keuken met minimum 4 inbouwtoestellen ontvang je een gratis stoomoven t.w.v. € 2000 of een gratis kokend-waterkraan t.w.v. € 2.181. Bovendien geniet je ook van gratis plaatsing. Zak af naar één van de toonzalen en maak je... Lees verder »

Ontdek alle voorwaarden  »
Actie afgelopen

Ontvang gratis tickets voor de BISbeurs over (ver)bouwen

De grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen zit er weer aan te komen. Heb je nog verbouwideetjes nodig? Dan kan je tussen 5 en 13 oktober inspiratie opdoen op de BISbeurs in Gent. Hier vind je advies en informatie over keukens, badkamers, daken, isolatie, kwalitatieve verdelers en nog zoveel meer. Je kan nu uitzonderlijk gratis duotickets verkrijgen!... Lees verder »

Download je gratis tickets »
Actie afgelopen

Gratis keukencatalogus én win een Morres cadeaucheque!

Dat de Belgen een baksteen in de maag hadden, wisten we al langer, maar een hoop bakstenen volstaat niet om in te wonen. Een keuken is best ook handig! Ben je voor je nieuwbouw woning nog op zoek naar een nieuwe keuken of is de jouwe dringend aan vervanging toe? Vraag dan zeker de keukencatalogus... Lees verder »

Vraag de keukencatalogus aan en win een Morres cadeaucheque »