Ben je op zoek naar kinderanimatie?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kinderanimatie
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

1.000 gratis pintjes als een Belg wint op de Primus Classic

Goed nieuws voor fans van wielersport! Op zaterdag 15 september zie je profrenners live aan het werk op het gratis wielerevent Primus Classic in Haacht. Duim alvast dat een Belgische renner als eerste over de eindmeet komt, want dan trakteert Brouwerij Haacht op 1.000 gratis pintjes! De voorbije jaren groeide de Primus Classic uit tot een gevestigde waarde in... Lees verder »

Kom gratis naar de Primus Classic  »
Actie afgelopen

Gratis bezoekje aan een boerderij

Als je deze zomer een zondag vrij hebt, kan je met je familie of vrienden eens een boerderij bezoeken ie melk levert aan Danone. Kinderen kunnen zich uitleven op de voorziene kinderanimatie: mest scheppen! Nee, grapje, er is kinderanimatie, maar welke, dat blijft een verrassing. Een bezoekje aan de boerderij: een leuk, leerrijk én lekker... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win tickets voor het pretpark

Een dagje uit met de kinderen? Het pretpark is een uitstekende keuze. Doe mee aan de wedstrijd en je kan 4 entreekaartjes winnen voor een Belgisch pretpark naar keuze. En je hoeft je lichaam niet bloot te stellen aan G-krachten waar ze normaal astronauten mee trainen in de spectaculaire rollercoasters van Walibi. Je kan ook... Lees verder »

 »