Ben je op zoek naar kittens?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kittens
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Royal Canin natte voeding voor jouw kitten

Heb jij een schattige pluizenbol rondlopen thuis? De groei en voeding van je kitten moet je goed opvolgen. Het is belangrijk dat de voeding alle nodige voedingsstoffen bevat om de ontwikkeling van pasgeboren kitten tot volwassen kat te ondersteunen. Royal Canin heeft 12 verschillende formules natte voeding voor katten, aangepast aan de verschillende nutritionele behoeften. Jij... Lees verder »

Download hier je bon »
Actie afgelopen

Gratis Savour Sensation kattenvoer

Leuke winkel, die Maxi Zoo, want het is niet de eerste keer dat ze gratis dierenvoeding weggeven. Deze keer worden de katten echt verwend, met een zak van 400 gram Royal Canin Exigent Savour, de kaviaar onder de kattenvoeders. Deze voeding werd speciaal ontworpen voor ‘moeilijke eters’, maar pas op als je dit aan je... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis naar de dierenarts met uw hond of kat

SAVAB Flanders is de vereniging van dierenartsen voor kleine huisdieren. Tussen 1 en 29 februari mag elke honden- of katteneigenaar gratis naar de dierenarts voor een check-up van maximaal twee huisdieren. Het gewicht van je huisdier wordt gecontroleerd. Vacht, oren, ogen en tanden worden onderzocht. Maak gebruik van deze aanbieding om gratis op controle te... Lees verder »

 »