Ben je op zoek naar koelkast?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over koelkast
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Krijg tot € 100 terug van jouw nieuwe wasmachine of koelkast

Op zoek naar huishoudtoestellen, multimedia of elektronica? Dan weet je dat je bij Krëfel altijd je gading vindt. En al zeker wanneer de winkel mooie cashbackacties aanbiedt op de koelvriescombinaties en wasmachines van BEKO. Op verschillende koelkasten en wasmachines krijg je nu tot maar liefst € 100 terugbetaald. Is jouw wasmachine aan vervanging toe of... Lees verder »

Tik extra voordelig een koelkast of wasmachine op de kop »
Actie afgelopen

Win een Demeyere Pannenset én krijg megakorting op keukentoestellen

Zit jij volop in bouw- of verbouwmodus en is het volgende project de keuken? Dan hebben we misschien wel enkele interessante acties van Art & Craft voor jou! Zo kan je € 500 besparen op je totale aankoop van verschillende inbouwtoestellen van Miele. Of ontvang een mooie korting tot 15% op je keukenapparaten van AEG, Siemens,... Lees verder »

Vraag je offerte aan en win een Demeyere pannenset »
Actie afgelopen

Gratis margarine van Vitelma

Vitelma heeft zijn margarine heruitgevonden met een nieuwe smaak en wil je gratis laten proeven. Benieuwd naar de nieuwe smaak van Vitelma? Neem op de Vitelma site één van de vele gratis vlootjes margarine uit de virtuele koelkast. Je ontvangt dan binnen 4 weken een e-mail waarmee je zelf een bon voor een vlootje Vitelma... Lees verder »

 »