Ben je op zoek naar koffie?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over koffie
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Douwe Egberts Ice Cappuccino 100% terugbetaald

Douwe Egberts Ice Cappuccino is een heerlijke ijskoffie met een vleugje cacao. Deze unieke blend van 100% kwalitatieve arabica koffie is een heerlijke verwennerij voor tussendoor. Makkelijk mee te nemen, lekker als tussendoortje en deze week zelfs uitgeroepen tot product van week bij Match en Smatch. Leg dus zeker een blikje van deze Ice Cappuccino... Lees verder »

Ontdek de ijskoffie van Douwe Egberts in de nieuwe folder »

Gratis 10 proefcapsules Réé koffie + extra korting

Réé levert duurzame, authentieke én heerlijke koffie uit Mexico zodat jij jezelf zo vaak als je maar wilt kan trakteren op een kop heerlijke, maar vooral ook eerlijke koffie. De Mexicaanse gemeenschappen geven hun kennis en vaardigheden over koffieproductie door van generatie op generatie zodat je zeker bent van de lekkerste koffie. En waar je... Lees verder »

Ontvang een gratis proefset Réé koffie »

Korting bij Koffiemarkt.be: illy 2e halve prijs

Koffieliefhebbers zijn natuurlijk niet onbekend met het koffieaanbod van Koffiemarkt.be. Heb jij hun heerlijk assortiment met hun exclusieve kortingen nog niet mogen ontdekken? Dan is dit jouw unieke kans. Want momenteel krijg je bij aankoop van illy koffie, het tweede blik aan de halve prijs. Kies minimaal twee blikken illy met een groene stickers en verzilver je... Lees verder »

Haal je illy koffie nu extra goedkoop in huis »