Ben je op zoek naar kortrijk?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kortrijk
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Bezoek gratis stadhuis, Broeltorens en Sint-Maartenskerk

Stad Kortrijk laat in een persbericht weten dat het stadhuis, de Broeltorens en de Sint-Maartenskerk nog tot 15 september opengesteld worden voor het grote publiek. Dit betekent concreet dat je gratis toegang krijgt tot deze drie prachtige drie historische gebouwen. Bovendien worden in het weekend gratis begeleide rondleidingen gegeven. Wil jij Kortrijk van binnen en... Lees verder »

Ontdek de openingsuren »
Actie afgelopen

Gratis gids over investeren in hotelkamers in Kortrijk

Aan de voet van de E17 en op een boogscheut van de Franse grens ligt de Vlaamse topstad Kortrijk. Door die toplocatie is het geen wonder dat investeren in hotelkamers van Ibis Styles Hotels in Kortrijk momenteel in de lift zit. Download vandaag nog je gratis brochure over hotelvastgoedinvesteringen en ontdek welk bedrag je maandelijks op... Lees verder »

Download je gratis brochure »
Actie afgelopen

Bezoek gratis de Kortrijkse 1302 musea

De Guldensporenstad nodigt je uit op elke 1ste zondag van de maand. Het Broelmuseum en Vlasmuseum zijn dan uitzonderlijk gratis toegankelijk. Je leert de oorzaken, betrokken partijen en gevolgen van 1302 kennen. Bovendien kan je in het Vlasmuseum terecht voor de tijdelijke tentoonstelling “Stoffige textiel? Werktextiel!”. Kom alles te weten over de Guldensporenslag. Een leerrijk alternatief voor... Lees verder »

 »