Ben je op zoek naar landbouw?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over landbouw
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis Demo Days in Eigenbrakel

Ben je professioneel bezig met bouwmachines als werfverantwoordelijke, aankoper of technisch directeur? We hebben interessant nieuws voor je! Op zaterdag 8 en zondag 9 september vindt de eerste editie van de Demo Days by Matexpo plaats. En jij kan er gratis naartoe. Demo Days is een tweejaarlijks evenement. Dit jaar worden er meer dan 70 graafmachines, trucks,... Lees verder »

Registreer je online voor een gratis toegangsticket »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer LandbouwMechanisatie

Ben je zelf landbouwer of gewoon geïnteresseerd in alles wat met landbouw en de bijhorende machines te maken heeft? Lees dan zeker een proefnummer van LandbouwMechanisatie, dat je via onderstaande link geheel vrijblijvend kan aanvragen. Dit magazine staat vol met ervaringen van gebruikers, allerlei testen en onderhoudstips voor je landbouwmachines.  ... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Farmerama: gratis boerderij spel

Farmerama is een gratis online spel in de stijl van Farmville, maar dan uitgebreider én leuker! Je beheert een boerderij, beploegt akkers en verzorgt je dieren. Je kan je boerderij opstarten op een tropisch eiland of een groene heuvel. Heb je geoogst, dan kan je als een echte zakenmand handelen op de markt. Ook zijn... Lees verder »

 »