Ben je op zoek naar maes radler?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over maes radler
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis blikje Maes Radler

In de zomermaanden kan je bij Carrefour een gratis blikje Maes Radler afhalen. Je hoeft hiervoor enkel de bon voor het gratis blikje en je Carrefour Bonus Card af te geven in je Carrefour Hypermarkt, je Carrefour Market of je Carrefour Express. De bon kan je uit de zomereditie van het Simply You-magazine knippen. Het... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Blik Maes Radler terugbetaald in bonuspunten

Met de komende lente- en zomermaanden in het verschiet, komt een verfrissend biertje altijd van pas! Carrefour Market betaalt de aankoop van een blikje Maes Radler volledig terug in bonuspunten. De waarde van een blikje is 0,97 euro oftewel 97 bonuspunten. De actie loopt nog tot en met zondag 29 maart. Laat het smaken!... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Blik Maes Radler 100% terugbetaald

Koop een blik Maes Radler citroen of pompelmoes en krijg je aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Winkel: eender welke winkel Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in. Je krijgt meteen... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je blik Maes Radler aan »
Actie afgelopen

6-pack Radler Maes 100% terugbetaald

Koop nu een 6-pack Radler Maes en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Carrefour Hyper / Planet Geldig tot: 13 juli 2014 Krijg niet één, niet twee, maar wel zes blikjes of flesjes Radler Maes terugbetaald. Een ideaal verfrissend biertje voor de komende lente- en zomermaanden. Ofwel drink je ze alleen leeg, ofwel deel je... Lees verder »

 »