Ben je op zoek naar maes?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over maes
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Drink Maes en verdien tot 1.000 euro voor je vereniging!

Het goede doel steunen kunnen we alleen maar toejuichen! En als je er dan nog pintjes voor mag/moet drinken, wordt het eens zo interessant! Dankzij Maes kan je de clubkas van jouw vereniging met 1.000 euro spijzen. Hoe? Eenvoudig, verzamel zoveel mogelijk kroonkurken en/of bliklipjes van Maes Pils en Maes Radler. Registreer je vandaag nog,... Lees verder »

Schrijf je vereniging in »
Actie afgelopen

Blik Maes Radler terugbetaald in bonuspunten

Met de komende lente- en zomermaanden in het verschiet, komt een verfrissend biertje altijd van pas! Carrefour Market betaalt de aankoop van een blikje Maes Radler volledig terug in bonuspunten. De waarde van een blikje is 0,97 euro oftewel 97 bonuspunten. De actie loopt nog tot en met zondag 29 maart. Laat het smaken!... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Blik Maes Radler 100% terugbetaald

Koop een blik Maes Radler citroen of pompelmoes en krijg je aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Winkel: eender welke winkel Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in. Je krijgt meteen... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je blik Maes Radler aan »
Actie afgelopen

6-pack Radler Maes 100% terugbetaald

Koop nu een 6-pack Radler Maes en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Carrefour Hyper / Planet Geldig tot: 13 juli 2014 Krijg niet één, niet twee, maar wel zes blikjes of flesjes Radler Maes terugbetaald. Een ideaal verfrissend biertje voor de komende lente- en zomermaanden. Ofwel drink je ze alleen leeg, ofwel deel je... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Maes zero 100% terugbetaald

Koop 6 blikjes van 33cl Maes Zero in de winkel en je krijgt het 100% terugbetaald. Geldig tot 30/06/2013. Nieuwe variant van alcoholvrij bier. Voorwaarden voor terugbetaling: Product: Maes Zero 6x33cl Winkel: reeds gevonden bij Delhaize In de winkel: Er moet een actiesticker op het product hangen, anders wordt u niet terugbetaald. Wat moet je... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

3 soorten Grimbergen 100% terugbetaald

Nog tot 8 september 2012 kan u Grimbergen aankopen en het bedrag 100% terugbetaald krijgen. Deze actie is vooral bij Delhaize te vinden. Houd rekening met onderstaande voorwaarden: – De originele actiesticker op de verpakking is verplicht. – Het PB-nummer moet 05090 zijn (andere PB-nummers zijn van acties die reeds verlopen zijn). – Voor 8... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis vat voor iedereen die Maes heet

Volgens de website Familienaam.be zijn er in België zo’n 25.000 mensen met de familienaam Maes. Ze wonen voornamelijk in de provincie Antwerpen. Ben jij één van hen? Dan heb je geluk, want de brouwerij Maes geeft je een gratis vat! Ben je geen Maes, maar ken je er wel eentje? Stuur hem/haar dan de link... Lees verder »

 »