Ben je op zoek naar maredsous?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over maredsous
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Blok Maredsous 100% terugbetaald

Doen het altijd goed op een aperitiefschotel: overheerlijke kaasblokjes! Zeker ook binnenkort bij de feestdagen! En dat treft, want deze week krijg je een blok Maredsous van 200 gram volledig terugbetaald op je €uroMatch-kaart. Ontdek de promotie op het nieuwe product van de week nog tot en met dinsdag 13 december in je dichtstbijzijnde Match... Lees verder »

Maak kennis met het product van de week in de nieuwe folder »
Actie afgelopen

Gratis interactieve digitale strip van Maredsous

Download Het Geheim van Maredsous en ga in dit interactieve stripverhaal met het hele gezin op zoek naar de geheime schat! Deze digitale strip is uniek in zijn soort, want Het Geheim van Maredsous is enerzijds ludiek door de mooie striptekeningen, maar anderzijds ook leerrijk door de culturele en historische feiten die aan bod komen.... Lees verder »

Download gratis de interactieve strip van Maredsous »
Actie afgelopen

Maredsous Raclette 100% terugbetaald

Koop nu Maredsous Raclettekaas, laat weten wat er niet goed was aan het product en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Carrefour Hyper / Planet Geldig tot: 01/04/2014 Vind jij het ook lekker én gezellig om bij koudere temperaturen samen rond de steengrill/raclette te zitten en te genieten van lekker vlees, groentjes en natuurlijk ook... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis bezoek aan de Abdij van Maredsous

Ben je nog op zoek naar een leuke gezinsactiviteit? Misschien kan een bezoek aan de Abdij van Maredsous jou en je gezin dan wel bevallen! Zeker nu je dankzij onderstaande uitnodiging recht hebt op een gratis begeleid bezoek voor 2 personen. Op het programma staat onder andere een kennismaking met de abdij en een bezoek... Lees verder »

Download de uitnodiging voor een gratis bezoek aan de Abdij (PDF) »