Ben je op zoek naar maya de bij?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over maya de bij
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis magneetspelletje van Maya de Bij

Ken je de gezonde Maya-producten al? Je vindt ze terug in de supermarkten van Lidl. Maya-producten zijn heerlijke snacks, zoals snoeptomaatjes, waar jouw kroost van smult alsof het écht snoepgoed is. Maar dan boordevol vitaminen! Tijdelijk krijg je bij aankoop van 2 lekkere tussendoortjes van Maya de Bij een gratis magneetspelletje erbovenop. Vind de promotie... Lees verder »

Ontdek de actie nu »
Actie afgelopen

Gratis schoolspullen van Maya en haar vriendjes

Met de spaaractie van Maya bij Lidl tik je heel wat mooie schoolspullen op de kop. De gezonde snacks van Maya en haar vriendjes zijn een heerlijk tussendoortje tijdens de pauzes van de eerste schooldagen. Bij aankoop van 2 Maya-producten, krijg je er een gratis schoolaccessoire bovenop. Dat zijn 3 bijen in 1 klap! Je hebt... Lees verder »

Bekijk hier jouw gratis schoolspullen »
Actie afgelopen

Gratis vertel- en kleurboek Studio 100 bij Dag Allemaal

Toerisme Limburg wil graag meer bezoekers naar de provincie lokken, en dit op een bijzondere én kindvriendelijke manier. Samen met Studio 100 ontwikkelde de toeristische dienst een vertel- en kleurboek dat je aan de hand van verhaaltjes en kleurplaten laat kennismaken met de vele toeristische attracties van Limburg. En dit leuke boekje krijg je deze... Lees verder »

Lees meer over deze leuke actie »
Actie afgelopen

Gratis Maya of Wickie vlieger bij JBC

Traditiegetrouw start JBC het nieuwe schooljaar met nieuwe kledingcollecties, maar ook met een leuke kleurwedstrijd! Download de Studio 100-tekening op onderstaande link, haal je kleurpotloden uit de kast en kleur Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en Wickie de Vicking helemaal in. Breng je kunstwerkje voor 7 september binnen in je dichtstbijzijnde JBC-winkel en... Lees verder »

Download en kleur je tekening voor een leuke vlieger »