Ben je op zoek naar maya?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over maya
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Plopsa Fun Card met €10 korting

Het pretparkseizoen gaat binnenkort eindelijk weer van start. En in plaats van iedere keer de volle pot te betalen aan de kassa, koop je beter meteen een Fun Card van Plopsa! Tijdelijk betaal je slechts € 74,99 (verzending inbegrepen) in plaats van € 84,99 voor je Plopsa abonnement in een leuk geschenkdoosje. Gebruik hiervoor de actiecode PLOPSADEALS. De FunCard wordt sowieso pas... Lees verder »

Koop je Plopsa Fun Card met € 10 korting »
Actie afgelopen

Megakorting bij Plopsa Indoor Hasselt!

Plopperdeplopperdeplop, de zomervakantie loopt weer stilaan ten einde! Het moment bij uitstek om je kinderen nog eens goed te verwennen met een uitstapje naar Plopsa Indoor Hasselt. Voor een trip naar Hasselt hoef je namelijk geen zekerheid te hebben over goed weer. Bij regenweer is het er eens zo leuk! Boek je tickets vandaag via... Lees verder »

Koop je tickets voor Plopsa Indoor met 40% korting! »
Actie afgelopen

Gratis Maya of Wickie vlieger bij JBC

Traditiegetrouw start JBC het nieuwe schooljaar met nieuwe kledingcollecties, maar ook met een leuke kleurwedstrijd! Download de Studio 100-tekening op onderstaande link, haal je kleurpotloden uit de kast en kleur Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en Wickie de Vicking helemaal in. Breng je kunstwerkje voor 7 september binnen in je dichtstbijzijnde JBC-winkel en... Lees verder »

Download en kleur je tekening voor een leuke vlieger »