Ben je op zoek naar meubels?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over meubels
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ontbijt gratis bij IKEA in je pyjama

De marktleidende meubelwinkel IKEA geeft om jou en je slaap. Daarom organiseren zij ‘slaapdagen’ gedurende heel de maand september. Kom op vrijdag 27  september en zaterdag 28 september naar IKEA Wilrijk in je pyjama en ontvang een gratis ontbijt. Beleef er ook tal van slaapgerelateerde activiteiten. Genieten van een gratis uitgebreid ontbijt inclusief koffie of... Lees verder »

Verkrijg je gratis ontbijt »
Actie afgelopen

M*Wonen: gratis magazine over stijlvol wonen - editie 2017

Heeft jouw woonkamer, slaapkamer of bureau een grondige opfrisbeurt nodig, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Doe dan alvast de nodige inspiratie op in het nieuwe woonmagazine M*Wonen! Normaal kost dit magazine €5,95, maar nu kan je het volledig gratis aanvragen. Doorblader het lijvige boek van 84 pagina’s en maak kennis met de nieuwste... Lees verder »

Vraag het woonmagazine M-wonen gratis aan »
Actie afgelopen

Win een hippe schommelstoel t.w.v. € 157

Kan je interieur wel een opfrissing gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij Meubelklik. Hier vind je betaalbare en moderne meubels voor elk interieur en de levering is volledig gratis. Via de nieuwsbrief van Meubelklik word je op de hoogte gehouden van de beste promoties en de laatste nieuwe producten. Indien je je nog vóór... Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win een schommelstoel t.w.v. € 157 »
Actie afgelopen

Gratis Goossens Jouwstijl magazine 2015

Zeg vaarwel tegen Beter Meubel en verwelkom Goossens wonen en slapen! Goossens heeft 11 winkels  in Nederland en 1 in België, meer bepaald in Peer met in totaal 9000 m² woon- en slaapideeën. Via onderstaande link kan je het nieuwe Goossens Jouwstijl magazine 2015 volledig gratis aanvragen! Blader doorheen het lijvige boek en doe er de nodige inspiratie... Lees verder »

Vraag het Goossens Inspiratieboek 2015 gratis aan »