Ben je op zoek naar mexicano?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over mexicano
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis Mexicano in jouw frituur

Frietjes van het frietkot, goudbruin gebakken, knapperig vanbuiten, zacht vanbinnen, begin jij ook al te watertanden? En bij dat pak friet hoort de enige echte Mexicano. Waar of niet?! Via Fritkotactie.be krijg jij nu een gratis Mexicano bij jouw pakje friet. De actie is geldig in alle deelnemende frituren in Vlaanderen. Schrijf je in bij Fritkotactie.... Lees verder »

Haal je gratis Mexicano in jouw frituur »
Actie afgelopen

Gratis mexicano

Mexico Mexiiiiico, zo klonk het op het WK 1986 in Mexico voor onze Rode Duivels… Hopelijk geraken ze tot in Brazilië en kunnen ze hun prestaties daar evenaren. Tot die tijd moeten wij ons troosten met mexicano mexiiiiicano! Jawel, want ditmaal krijg je bij de Fritkotactie een gratis mexicano cadeau. Het principe blijft hetzelfde: registreer... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Mexicano bij de frituur

Njammie! Schrijf je gratis in op de website van Fritkotactie. Download dan de voucher, waarmee je tussen 16 april en 29 april een gratis Mexicano kan gaan afhalen bij een frituur in je buurt. Opgelet: het aantal vouchers is beperkt, dus je moet snel zijn! Kijk in de lijst van frituren, er is vast wel... Lees verder »

 »