Ben je op zoek naar muziek downloaden?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over muziek downloaden
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Google Play Music 30 dagen gratis uitproberen

Geen illegale downloads, Spotify met vervelende advertenties of blokkerende YouTube-filmpjes meer voor jou? Ga voor Google Play Music, waar je miljoenen liedjes kan beluisteren, advertentievrij! Goed nieuws! Je kan het nu 30 dagen gratis uitproberen. Nadien betaal je maandelijks de zeer schappelijke prijs van € 6,99. Ga naar ‘subscribe’ en vul je gegevens in. Nadien kan... Lees verder »

Activeer je gratis maand »

Luister 6 maanden gratis naar alles van Neil Young

Ben jij of ken jij een grote muziekliefhebber? Dan kan je niet om Neil Young heen. De levende legende heeft intussen al talloze platen uitgebracht: solo of met Crosby, Stills en Nash. Hij blijft niet alleen actief muziek maken, maar engageert zich ook achter de schermen voor de muziekindustrie. Nu kan je al zijn klassiekers... Lees verder »

(Her)ontdek alle klassiekers van Neil Young »
Actie afgelopen

Gratis muziek streamen met Sony

Music Unlimited is de online muziekstreamingdienst van Sony. Zoals de naam al doet vermoeden kan je ermee ongelimiteerd naar zoveel muziek luisteren als je maar wil. In de catalogus van Music Unlimited is het aanbod zeer ruim. Van recente hits tot echte klassiekers of de supersterren van weleer,  werkelijk iedereen komt er aan zijn trekken. Je... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis iTunes download: Goose - Real

Goose is een Kortrijkse elektropunk groep met internationale bekendheid, maar vanavond spelen ze op Pukkelpop voor het thuisfront. Vandaag is ook de releasedag van hun nieuwe single ‘Real’ — en die kan je deze week gratis downloaden op iTunes. Bedankt, Goose!... Lees verder »

 »