Ben je op zoek naar nieuwjaar?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over nieuwjaar
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Win een raclettetoestel of chocoladefontein van HelloFresh

Raclette met vlees, vis en pannetjes met kaas, zonder twijfel garantie op een geslaagd feestje! Of heb jij liever een chocoladefontein om het perfecte dessert op tafel te kunnen toveren? Jij kan nu een raclettetoestel of chocoladefontein van HelloFresh winnen! Met het 3 in 1 raclettetoestel van het merk Emerio kan je naast grillen ook pizza’s maken. De Domo chocoladefontein is... Lees verder »

Maak kans op een toestel van HelloFresh »
Actie afgelopen

Gratis MUMM champagne bij diverse abonnementen

Sprankelende eindejaarsfeesten? Aan echte champagne zal het dit jaar alvast niet ontbreken! Ken jij of ben jij iemand die graag op de hoogte blijft van de laatste actualiteit? Politiek, economie, cultuur, mode, sport en zo meer? Dan zijn deze tijdschriften het perfecte leesvoer. Zeker omdat je er nu feestelijke bubbels zomaar bij krijgt. Tijdelijk krijg... Lees verder »

Kies voor een sprankelend 2019 »
Actie afgelopen

Krijg cava of champagne cadeau bij Makro

Makro zet de aanloop naar de eindejaarsfeesten op een wel heel feestelijke manier in met deze unieke actie. Wanneer je jouw eindejaarsboodschappen dit jaar bij Makro doet, ontvang je namelijk 3 flessen Cava Rondel Brut of 3 flessen Champagne de Castellane van de supermarkt. Telkens je voor minstens € 80 winkelt bij de supermarkt voor... Lees verder »

Flesje kraken? »
Actie afgelopen

Gratis feestelijke menu's en recepten!

Wie houdt er nu niet van de feestdagen? Gezellig samenzijn met je gezin, familie, vrienden en pakjes uitdelen en uiteraard ook openmaken! En niet te vergeten, keer op keer kunnen we weer overheerlijk smullen! Is het dit jaar jouw beurt om de ganse familie van een overheerlijke maaltijd te voorzien? Dan moet je zeker eens een... Lees verder »

Laat je inspireren door de overheerlijke feestmenu's »
Actie afgelopen

Gratis nieuwjaarsgeschenk bij Unigro!

‘Nieuwjaarke zoete, een varken heeft vier voeten, vier voeten en een staart, is dat dan geen cadeautje waard?’ En jawel hoor, dat is zeker een cadeautje waard, want Unigro deelt bij iedere bestelling gratis nieuwjaarsgeschenken uit! Naast dit mooie geschenk ontvang je ook nog een directe korting van 15 euro bij een minimum aankoopbedrag van... Lees verder »

Bestel bij Unigro en ontvang een gratis nieuwjaarsgeschenk! »
Actie afgelopen

Maak zelf leuke broodzakjes voor de feestdagen!

De komende dagen en weken wordt er duchtig gefeest voor Kerstmis, Nieuwjaar en weet ik veel wat nog allemaal… En bij feesten hoort natuurlijk ook lekker eten en uiteraard ook mooi uitgedoste tafels! Geef een persoonlijke touch aan jouw feesttafel en creëer je eigen gepersonaliseerde broodzakjes dankzij Croustifrance. Op onderstaande link ontdek je hoe je... Lees verder »

Start met de creatie van je eigen broodzakjes »
Actie afgelopen

Gratis Kerstkaarten

Dit jaar eens originele kerstkaarten versturen in plaats van generieke nietszeggende kaartjes? Dat kan. Maak zelf 10 Kerstkaarten, gratis! Personaliseer ze met je tofste foto en pas zelf de teksten aan. Je krijgt er ook 10 witte enveloppes bij. Je ontvangers zullen zeker aangenaam verrast zijn. Je betaalt enkel de verzendkosten (5 euro).... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win tickets voor Soulwaxmas (Hasselt, 23/11)

Ho! Ho! Ho! Geen kerstfeest zonder Soulwax en hun vrienden! Naast Londen en Parijs rinkelen ook in Hasselt opnieuw de jingle bells van de gebroeders Dewaele. Soulwaxmas gaat dit jaar voor de derde keer door in Hasselt. Op vrijdag 23 december opnieuw dansen tussen de kerstballen in de Ethias Arena met Soulwax, 2manydjs live en... Lees verder »

 »