Ben je op zoek naar okay adapt'?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over okay adapt'
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Okay Adapt keukenrol 100% terugbetaald

Update 28/04: Door het overweldigende succes van deze actie werd het aantal opgetrokken tot 6.000, maar werd de geldigheidsduur ingekort tot en met 02/05! Koop een pak Okay Adapt keukenrol en krijg je aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Okay Adapt keukenrol aan »
Actie afgelopen

Okay Adapt keukenrol 100% terugbetaald

Met de app van Promolife kan je nu ook op geregelde tijdstippen de terugbetaling van producten aanvragen. Zo krijg je momenteel je aankoop van Okay Adapt keukenrol 100% terugbetaald! Het principe is eenvoudig: scan de barcode van het aangekochte product, maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar) en vul tot slot je bankrekeningnummer... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Keukenrol Okay Adapt' 100% terugbetaald

Koop een 3-pack keukenrol Okay Adapt’ en krijg je aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in. Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Okay Adapt' keukenrol aan »