Ben je op zoek naar onderzoek?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over onderzoek
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Pharmaxx testpakket bij Gezondheids Onderzoek

Jouw gezondheid is belangrijk. Dit jaar meer dan ooit! Het Nationaal Gezondheids Onderzoek wil in kaart brengen wat de  gezondheidssituatie is in ons land. Daarom vragen zij jou om geheel kosteloos deel te nemen aan het onderzoek. Bovendien kan jij na invulling een Pharmaxx probeerpakket aanvragen, aangepast aan jouw noden. Je betaalt enkel de verzendkosten... Lees verder »

Doe gratis mee aan het onderzoek en kies je pakket »
Actie afgelopen

Gratis 3 dagen accommodatie in een Eurorest hotel

Ben jij ook begaan met de toekomst van onze aarde? Draag dan je steentje bij aan de verbetering van de levensomstandigheden op onze planeet! Ecolife nodigt je uit om een enquête in te vullen over het dagelijkse milieuvriendelijk gedrag van de Europese burgers. Het onderzoek wordt steekproefsgewijs gevoerd in 18 Europese landen in de representatieve groep van... Lees verder »

Krijg 3 dagen gratis accommodatie in een Eurorest hotel »
Actie afgelopen

Gratis 5 overnachtingen in een Eurorest hotel

Reis jij graag? Onetree Research nodigt je uit om een enquête in te vullen over toeristische voorkeuren van de Europese burgers. Op deze manier ben je opnieuw in vakantiesfeer en deel je informatie over je toeristische voorkeuren, alsook over de periode en bestemming van je vakantie. De enquête neemt ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag.... Lees verder »

Ontvang nu 5 gratis overnachtingen in een Eurorest hotel »
Actie afgelopen

Abonneer je gratis op Science Connection

Vijf keer per jaar verschijnt het gratis magazine Science Connection van het Federaal Wetenschapsbeleid. Dit blad vertelt je alles wat er leeft in de wetenschap en wil je doen nadenken over de invloed van deze dingen op de wereld. Onderwerpen als onderzoek, ruimtevaart, natuur en kunst komen er steeds in terug. Je kan je bovendien... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een vakantiecheque van 500 euro

Elk jaar stellen we andere eisen aan hotels en reisbestemmingen. Vooral de vraag naar internet op vakantie is tegenwoordig groot, en de meeste hotels bieden dan ook wel al gratis draadloos internet aan. Maar wat verwacht je nog van een hotel of vakantieaanbieding? Doe mee aan dit gratis reisonderzoekje: het duurt slechts enkele minuten, en... Lees verder »

 »