Ben je op zoek naar optimel?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over optimel
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Optimel drinkyoghurt framboos 100% terugbetaald

Koop Optimel drinkyoghurt met framboos bij Albert Heijn en krijg het aankoopbedrag volledig terugbetaald. Deze frisse en fruitige yoghurtdrank bevat 0% vet en geen toegevoegde suikers. De yoghurt is niet alleen lekker bij het ontbijt of de lunch maar ook als gezond tussendoortje! Product: Optimel drinkyoghurt framboos. Winkel: Albert Heijn Wat moet je doen: upload de kassabon via onderstaande... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van Optimel drinkyoghurt met framboos aan »
Actie afgelopen

Optimel kwark met aardbei 100% terugbetaald

Koop Optimel kwark met aardbei bij Albert Heijn en krijg het aankoopbedrag volledig terugbetaald. Deze heerlijk frisse en fruitige kwark met een volle en rijke smaak is lekker op ieder moment van de dag. Product: Alpro kwark met aardbei. Winkel: Albert Heijn (let op de actiesticker!). Wat moet je doen: voer de actiecode in en upload de kassabon via... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Optimel kwark met aardbei aan »
Actie afgelopen

Optimel Griekse stijl drinkyoghurt 100% terugbetaald

Kan Griekse yoghurt jou wel bekoren? Dan zal ook de Griekse drinkyoghurt van Optimel wel bij jou in de smaak vallen. Optimel heeft drie lekkere varianten voor ons in petto: drinkyoghurt met honing/walnoot, met vijg of met granaatappel. Aan jou om één smaak gratis uit te proberen. Product: Griekse drinkyoghurt van Optimel (honing/walnoot, vijg of granaatappel). Winkel: Albert... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Griekse drinkyoghurt aan »
Actie afgelopen

Optimel fruityoghurt 100% terugbetaald

Koop nu een deelnemende fruityoghurt van Optimel en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Albert Heijn. Geldig tot: 21 oktober 2016. Zeg je niet nee tegen een lekkere portie fruityoghurt? Alleen zonde van de vele suikers die er vaak in verwerkt zitten… Toch hebben wij een oplossing, want met de fruityoghurt van Optimel haal je niet... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Optimel fruityoghurt aan »
Actie afgelopen

Griekse stijl drinkyoghurt 100% terugbetaald

Koop nu Griekse stijl drinkyoghurt van Optimel en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Albert Heijn. Geldig tot: 17 september 2016. Kan Griekse yoghurt jou wel bekoren? Dan zal ook de Griekse drinkyoghurt van Optimel wel bij jou in de smaak vallen. Optimel heeft twee lekkere varianten voor ons in petto: drinkyoghurt met honing/walnoot of met... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van Griekse drinkyoghurt aan »