Ben je op zoek naar optredens?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over optredens
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis naar Sfinks Mixed

Hou je van wereldmuziek, nieuwe culturen en smaken ontdekken? Ga dan tussen 26 en 29 juli naar het festival Sfinks Mixed in Boechout. Kans op verveling? 0%! Wat staat er allemaal op de planning? Optredens van wereldtalent: Khaled (Algerije), Mory Kanté (Guinee), Youssou N’Dour (Senegal) en vele anderen. Heerlijke maaltijden en drankjes. Vrolijke parades voor jong... Lees verder »

Ga gratis naar festival Sfinks Mixed »
Actie afgelopen

Gratis Merode Tapasfestival

Zin in om binnenkort een uitstapje te maken met het ganse gezin? Ga dan tussen 6 en 15 juli gratis naar het Merode Tapasfestival in Westerlo! Wat valt er allemaal te beleven? Tapas van streekgerechten en streekbier Animatieprogramma’s met springkastelen, paardentochten, salsa initiaties en meer Avondfilm Patser van Adil Er Arbi met Mateo Simoni Voetbalwedstrijden op groot scherm... Lees verder »

Ga gratis naar Merode Tapasfestival »
Actie afgelopen

Goedkope griezeltickets voor Plopsaland De Panne

In de herfstvakantie is het weer bibberen en beven geblazen in Plopsaland De Panne tijdens de jaarlijkse Halloweendagen! Plop en co zetten dan de deuren open voor alle heksen, pompoenmannen, piraten en andere griezels! Zin om mee te griezelen met de bekende Plopsa figuren? Ga dan alvast op zoek naar je meest angstaanjagende griezelkostuum! In de... Lees verder »

Bestel je tickets voor Plopsaland met fikse kortingen »
Actie afgelopen

Gratis activiteiten in drie grootsteden

In de grootsteden Brussel, Gent en Antwerpen valt er dagelijks wel iets te beleven, maar het is altijd leuk om een overzicht te krijgen van de verschillende activiteiten en zeker als ze dan ook nog gratis zijn. Via onderstaande links kan je op weekbasis checken welke optredens, vernissages, tryouts, lezingen en festivals je gratis kan... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis festival Linkerwoofer

Een gratis festival in Antwerpen met een mooie Belgische line-up en ook enkele internationale bands: dat is Linkerwoofer. Op vrijdag 10 augustus kan je gratis gaan kijken naar Luka Bloom en Gabriel Rios. Op zaterdag 11 augustus spelen onder andere Das Pop, Daan en DJ Tom Barman. Plaats van afspraak: Linkeroever!... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis optredens voor senioren 25/09 Rijkevorsel

Een namiddagje muziek en ontspanning voor senioren? Op 25 september wordt in zaal ’t Centrum in Rijkevorsel opnieuw “Dolle Dinsdag” georganiseerd, een seniorennamiddag met verschillende optredens: Bobby Prins Koen Romano Tina Tickets kosten normaal 10 euro, maar op de site worden 30 gratis tickets weggegeven. Toevoegen aan het winkelmandje, je gegevens invullen en je krijgt... Lees verder »

 »