Ben je op zoek naar overnachting?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over overnachting
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis € 38 tegoed voor je eerste boeking bij Airbnb

Waarschijnlijk ken je Airbnb wel al, want dit bedrijf geeft momenteel de hotelsector het nakijken. Bij Airbnb kan je namelijk een kamer of zelfs een volledig appartement/huis huren van een particuliere eigenaar, meestal goedkoper dan een hotel! Daarnaast is het leuke aan een Airbnb dat je tussen de locals zit, niet in een hotel met allemaal... Lees verder »

Maak je gratis Airbnb account aan en ontvang € 38 »
Actie afgelopen

Spotgoedkope cadeaus voor Moederdag

Zoek jij naar een originele verrassing voor Moederdag? Registreer je dan zeker gratis bij Vakantieveilingen! Je kan er spotgoedkoop een massage, een dagje wellness, een etentje in een restaurant, een fotoshoot of een romantische overnachting op de kop tikken. Speciaal voor Moederdag is er een pagina aangemaakt met tal van leuke cadeautips. Als je nog geen inspiratie hebt, ga dan zeker eens... Lees verder »

Bekijk alle moederdagveilingen »
Actie afgelopen

Boek een goedkoop weekendje weg voor valentijn

Bij Travelbird staat de romantiek voor de deur! Speciaal voor valentijn maakten ze een selectie van hun beste aanbiedingen voor koppeltjes. In totaal werden er 27 aanbiedingen weerhouden. Wedden dat er zeker eentje tussenzit die jou kan overtuigen? Wat dacht je van een driedaags wellnessarrangement in Oostende, de Koningin der Badsteden? Voor een romantische citytrip... Lees verder »

Profiteer van de valentijnsaanbiedingen van Travelbird »
Actie afgelopen

Gratis inschrijving bij Groupon en Groupolitan

De website Groupon klinkt jou waarschijnlijk wel bekend in de oren, maar heb je ook al gehoord over Groupolitan? Eigenlijk doen ze alletwee hetzelfde. Je vindt er dagelijks tal van interessante aanbiedingen aan sterk verminderde prijzen. Een restaurantbezoek in jouw beurt, een overnachting in een charmant hotel of helemaal ontstressen in de sauna, je komt... Lees verder »

Schrijf je gratis in bij Groupon »
Actie afgelopen

Gratis overnachten dankzij Cosmopolit Home

Ben jij een echte globetrotter die in de loop der jaren al heel wat landen en steden bezocht heeft? Dan weet je waarschijnlijk ook wel dat al die overnachtingen uiteindelijk een dure grap worden… Het kan gelukkig ook anders, ja zelfs gratis! Hoe? Dankzij de Nightswapping- of nachtenruilformule van Cosmopolit Home. Het principe is eenvoudig:... Lees verder »

Schrijf je gratis in voor Nightswapping bij Cosmopolit Home »
Actie afgelopen

Win een luxueus verblijf in Hotel Royal Astrid

Of je nu de zoon, dochter, neef, nicht of zelfs de buitenechtelijke dochter van Koning Albert bent of niet, in Hotel Royal Astrid in Oostende wordt iedereen royaal ontvangen. Samen met Outspot verloot het hotel een compleet wellness arrangement aan drie gelukkige winnaars die er 2 nachten mogen verblijven. De hoofdprijs is zelfs een dubbel... Lees verder »

Doe mee en win een luxueus verblijf in Hotel Royal Astrid in Oostende »