Ben je op zoek naar plopsa de panne?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over plopsa de panne
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Met korting naar Winter Magic in Plopsaland

Bezorg je kinderen een kerstvakantie om nooit meer te vergeten! Hoe? Simpel, combineer de vele cadeautjes die ze ongetwijfeld zullen krijgen met een bezoekje aan Winter Magic in Plopsaland. Met de actiecode WINTER krijg je € 10 korting bij Winter Magic in Plopsaland De Panne, waardoor je uiteindelijk slechts € 26,50 euro betaalt voor een standaardticket in... Lees verder »

Ga met korting naar Plopsaland »
Actie afgelopen

Ga dankzij Brantano naar Plopsa met 60% korting

De  paasvakantie start dit weekend. Tijd genoeg dus om je kinderen te trakteren op een uitstapje naar de verschillende Plopsa-parken! Indien je nu een voucher van € 1 bemachtigt bij Brantano kan je genieten van een korting van 60% op alle Plopsa-parken! Wat moet je doen om aan zo’n voucher te geraken? Koop voor minstens... Lees verder »

Doe je aankoop bij Brantano en ga naar Plopsa met 60% korting! »
Actie afgelopen

Tot € 10 vroegboekkorting in de Plopsa-parken

De krokusvakantie start dit weekend en daarna volgen ook nog de paasvakantie, de verschillende feestdagen en niet vergeten de communiefeesten. Tijd genoeg dus om je kinderen te trakteren op een uitstapje naar de verschillende Plopsa-parken! Bestel in februari nog je tickets en ontvang tot € 10 vroegboekkorting per ticket. De tickets zelf zijn nog geldig... Lees verder »

Bespaar tot 10 euro per Plopsa-ticket »
Actie afgelopen

Plopsa-abonnement met 10 euro korting!

Wil je jouw kinderen tijdens de zomervakantie verwennen met een uitstapje naar één van de Plopsa-parken? Of waarom niet meteen naar Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Coo? Twee maanden vakantie moeten toch volstaan! En het wordt nog extra voordelig als je een jaarabonnement neemt. Dankzij de actiecode PLOPSADEALS betaal je op onderstaande link... Lees verder »

Koop nu je Plopsa-abonnement en spaar 10 euro uit »
Actie afgelopen

Goedkoper griezelen in Plopsaland

Tijdens de komende herfstvakantie wordt het weer bibberen en huiveren geblazen in Plopsaland De Panne. Op weekdagen beleef je er veel plezier tijdens de Ketnet Halloween nocturnes. Het park is dan extra lang open zodat je de attracties in volle duisternis kan uitproberen, als je durft natuurlijk… In het weekend kan je mee griezelen met Piet Piraat en... Lees verder »

Ga met 5 euro korting naar Plopsaland »
Actie afgelopen

Gratis naar Sealife of Plopsa of Bobbejaanland goedkoper!

Wil je er tijdens de laatste weken van de zomervakantie nog even tussenuit? Boek dan nu een verblijf bij Sunparks De Haan of Oostduinkerke. Je kan er niet alleen genieten van een deugddoende vakantie, je ontvangt er ook nog gratis kaarten voor Sealife of Plopsa De Panne. Leuk extraatje voor de kids toch? Of ben... Lees verder »

Boek nu bij Sunparks en krijg gratis tickets voor Plopsa of Sealife »
Actie afgelopen

Kortingen bij verschillende pretparken

Als je nog geen plannen hebt voor de zomervakantie, willen wij je wel op weg helpen met enkele goedkope uitstappen die zowel jou als zeker ook je kids zullen aanspreken. Zo geniet je bijvoorbeeld van 12 euro korting op een jaarabonnement van Plopsa als je de code PlopsaDeals vermeldt. Daarnaast zwaaien ook Bellewaerdepark, Walibi én... Lees verder »

Bestel je tickets met 7,5 euro korting bij Sea Life »