Ben je op zoek naar poster?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over poster
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Kanjercadeau voor leerkrachten

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw Kanjercadeau voor alle leerkrachten uit het basisonderwijs. Benieuwd naar het thema van dit jaar? ‘Complimenten geven’ staat helemaal centraal dit jaar. Het cadeau bevat complimentenkaartjes voor je leerlingen, een poster met mooie quotes en voorbeelden van goede complimenten én leuke beloningsstickers voor je leerlingen. En er is nog... Lees verder »

Leerkracht? Vraag snel je Kanjercadeau aan »
Actie afgelopen

Gratis poster bij Pixum

Bestel voor minimum 10 euro bij Pixum en krijg bij je aankoop een gratis hoogglans fotoposter van 30 cm! Je kan ook kiezen voor een korting van 3,99 euro op een bestelling van wanddecoratie in grootformaten. Verfraai je slaapkamer met een poster van een leuke trouwfoto of een vakantiekiekje waar een leuke herinnering aan vasthangt.... Lees verder »

Bestel bij Pixum voor 10 euro en krijg een gratis poster »
Actie afgelopen

Gratis poster actieve voedingsdriehoek

Een gezonde levensstijl begint al van jongs af aan… Zo is het belangrijk dat kleuters de noodzakelijke voedingsstoffen op dagbasis binnenkrijgen. Een handig instrument dat hierbij kan helpen, is de actieve voedingsdriehoek voor kleuters. Dit hulpmiddel vertelt je welke voedingsgroepen belangrijk zijn en hoeveel beweging je kleuter per dag nodig heeft. Natuurlijk draait het ook... Lees verder »

Vraag een gratis poster van de actieve voedingsdriehoek aan  »
Actie afgelopen

Sinterklaaskortingen tot 100% bij Photobox!

De sint is zopas langsgeweest bij Photobox en heeft er verschillende kortingen achtergelaten! Tot en met 28 november ontvangen nieuwe klanten van Photobox tot 100% sinterklaaskorting op vier producten. Zo krijg je het zopas aan het assortiment toegevoegde vintage fotoschrift volledig gratis! Voor de poster op hout (20X30 cm), de magische mok en het gepersonaliseerde... Lees verder »

Bestel je favoriete artikel bij Photobox  »
Actie afgelopen

Gratis poster One Direction bij Utopolis

Vanaf vandaag, 28 augustus, ontvang je een gratis poster van One Direction bij je filmbezoek aan Utopolis. Deze poster zal zeker van pas komen om de slaapkamers van de talloze fans van deze boysband op te fleuren! Ga dus als de bliksem naar de concertfilm This is us van One Direction kijken en vergeet vooral... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis spandoek

Spandoek nodig, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje of een trouw? Laat hem gratis maken bij Vistaprint! Je kan kiezen uit honderden verschillende ontwerpen, maar je kan ook je eigen foto uploaden. Je moet enkel nog je eigen tekst toevoegen en klaar. Het enige wat je moet betalen is verzendkosten van 5 euro, maar als je net... Lees verder »

Ontwerp je eigen spandoek »
Actie afgelopen

Gratis kaart Vlaams-Brabant

Altijd al willen weten welke gemeenten en deelgemeenten in de provincie Vlaams-Brabant liggen? Vraag dan zeker de gratis kaart van deze provincie aan. Dit educatief naslagwerk meet 55 cm X 96 cm en kan ook als poster gebruikt worden. Naast alle gemeenten en deelgemeenten worden ook de arrondissementen Halle-Vilvoorde, Leuven en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis poster

Een gratis poster naar keuze, met een foto die je zelf kiest of één van de vele beschikbare prachtige beelden van landschappen, bloemen of dieren? Ja, graag! Ga naar de site www.gratisposter.be en klik op de link om je poster te bestellen. Je betaalt in eerste instantie 4,95 euro voor de poster, maar als je... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een Twilight Breaking Dawn pakket

Ter gelegenheid van de lancering van het eerste deel van The Twilight Saga: Breaking Dawn pakt Guido uit met een wedstrijd die elke fan van Robert Pattinson, Kristen Stewart en Taylor Lautner zal doen kwijlen. Tien winnaars krijgen niet alleen elk twee tickets voor de film, maar ook een cd met de filmmuziek en een... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis dinosaurus poster

Fan van dino’s en benieuwd naar de leefwereld van de dinosauriërs? Vraag snel je Dinosaurus poster om je 5 stickers erop te kleven. Je kan de stickers vinden in de verpakkingen van Dinosaurus koekjes van LU. Adresgevens invullen nodig.... Lees verder »

 »