Ben je op zoek naar prijzenvergelijken?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over prijzenvergelijken
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Bespaar jaarlijks € 250 op je energiefactuur via Pricewise

Blijft jouw energiefactuur maar oplopen, hoe zuinig je ook probeert te zijn? Verschillende factoren, zoals de grootte en isolatie van je huis, kunnen ervoor zorgen dat je je blauw betaalt aan energiekosten. Ook de elektrische toestellen en het aantal personen in je huishouden kunnen boosdoeners zijn. Door zuinig om te gaan met energie of zonnepanelen te... Lees verder »

Vergelijk en bespaar op jouw energie »
Actie afgelopen

Ontdek gratis hoeveel een alarmsysteem voor je huis kost

Wist je dat er in België gemiddeld zo’n 200 inbraken per dag worden gepleegd? Als jij jezelf niet veilig voelt bij dat aantal wordt het misschien hoog tijd om een degelijk alarmsysteem te laten installeren. Ontvang vrijblijvende gratis prijsindicaties voor het gepaste alarmsysteem en bekijk hoeveel het je zou kosten om ujouw huis en gezin optimaal... Lees verder »

Ontdek wat een alarmsysteem jou kost »
Actie afgelopen

Vind gratis de alarminstallatie op jouw maat en bespaar

Voel jij je veilig ’s avonds? Check je toch nog eens of de deur zeker op slot is? In Vlaanderen zijn er gemiddeld 20.000 inbraken per jaar. Je hebt er dus zeker baat bij om een goed alarmsysteem te laten installeren. Niet alleen een brandalarm kan levens redden, maar ook camerabeveiliging en inbraakalarmen zorgen voor... Lees verder »

Ontdek de opties en bespaar »