Ben je op zoek naar privéverkoop?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over privéverkoop
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Extra privéverkoop River Woods van Shopping Event VIP

Ben jij een echte fashionista? Begint het al te kriebelen als je de woorden ‘goedkope merkkledij‘ hoort? Ga dan zeker eens naar een privéverkoop van Shopping Event VIP! De events worden regelmatig georganiseerd op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Op elke verkoop kan je profiteren van exclusieve kortingen die enkel op die verkoop gelden. Shopping Event... Lees verder »

Ga naar de extra privéverkoop van River Woods »
Actie afgelopen

Privéverkoop River Woods van Shopping Event VIP

Kortingen tot 70% op River Woods kleding? Het kan bij Shopping Event VIP! Winterse merkkledij voor de hele familie wordt aangeboden aan lage prijzen. De privéverkoop van River Woods gaat door op 17, 18, 21, 23 en 24 oktober in Evergem. Inschrijven is gratis en noodzakelijk, zodat het aantal bezoekers gecontroleerd kan worden. Je kan... Lees verder »

Schrijf je gratis in voor de River Woods privéverkoop »
Actie afgelopen

Profiteer van kortingen tot 70% via Shopping Event VIP

Hou jij van mode en goedkope merkkledij? Dan moet je zeker eens naar een privéverkoop van Shopping Event VIP gaan! De privé-verkoopdagen worden regelmatig georganiseerd op verschillende locaties, in samenwerking met exclusieve modemerken. Door de rechtstreekse samenwerking met verschillende topmerken, geniet je als lid van fabelachtige kortingen. Over heel het land zijn inmiddels al meer... Lees verder »

Ga goedkope merkkledij shoppen »