Ben je op zoek naar proefnummer?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over proefnummer
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis proefnummer Ons Erfdeel of Septentrion

Via onderstaande link kan je een proefversie van de tijdschriften Ons Erfdeel of Septentrion aanvragen. Ons Erfdeel is een Vlaams Nederlands magazine, dat zich vooral toelegt op literatuur, beeldende kunsten, muziek, theater en film, maar daarnaast ook maatschappelijke verschijnselen in Vlaanderen en Nederland behandelt. Ook taal- en cultuurpolitieke activiteiten komen er aan bod. Er verschijnen... Lees verder »

Vraag een gratis proefnummer van Ons Erfdeel of Septentrion aan »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer Vrede

Het tijdschrift Vrede verschijnt tweemaandelijks en zorgt keer op keer voor een scherpe analyse van alles wat zich in de wereld afspeelt. De journalisten schetsen een brede context rond de nieuwsfeiten en maken in ieder nummer een dossier op van een actueel thema. Daarnaast besteden ze ook ruime aandacht aan interviews, allerhande artikels, maar bijvoorbeeld ook... Lees verder »

Vraag je gratis proefnummer van Vrede aan »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer Oikos

Oikos, oftwel de denktank voor sociaal-ecologische verandering, heeft een eigen tijdschrift dat driemaandelijks verschijnt. Via onderstaande link kan je een gratis proefnummer van dit magazine aanvragen. Het tijdschrift Oikos bestaat al sinds 1996 en bevat artikels over uiteenlopende thema’s zoals milieu en consumptie, ruimte en stedelijkheid, globalisering, cultuur, migratie en multiculturaliteit, ecologie,… Daarnaast besteedt Oikos... Lees verder »

Vraag een gratis proefnummer van Oikos aan »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer Wetenschap in Beeld

Heeft wetenschap jou altijd al kunnen boeien? Dan is het tijdschrift Wetenschap in Beeld misschien wel iets voor jou? Je kan alvast starten met een gratis proefnummer dat je via onderstaande link kan aanvragen. Het maandblad Wetenschap in Beeld neemt je mee op een fascinerende ontdekkingstocht in de wetenschap. Kom meer te weten over de... Lees verder »

Vraag je gratis proefnummer van Wetenschap in Beeld aan »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer LandbouwMechanisatie

Ben je zelf landbouwer of gewoon geïnteresseerd in alles wat met landbouw en de bijhorende machines te maken heeft? Lees dan zeker een proefnummer van LandbouwMechanisatie, dat je via onderstaande link geheel vrijblijvend kan aanvragen. Dit magazine staat vol met ervaringen van gebruikers, allerlei testen en onderhoudstips voor je landbouwmachines.  ... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Lees MO* Magazine drie maanden gratis

Het mondiale magazine MO* bundelt betrouwbare informatie over de mondialiserende wereld: nieuws over internationale politiek, ontwikkelingssamenwerking, noord-zuidrelaties, duurzame ontwikkeling, ecologie, cultuur, … MO* brengt feiten en realiteiten, fundamentele en toegankelijke analyses, menselijke verhalen met warmte en respect en exclusieve fotoreportages. Je kan nu drie maanden gratis kennismaken met dit unieke magazine. Vul het formulier in... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer 'Wetenschap in Beeld'

Heeft wetenschap jou altijd al geboeid? Wil je alles weten over aardbevingen, de zon, de olympische spelen of de ramp met de Titanic. Ben je nieuwsgierig naar een magazine boordevol verbazingwekkende weetjes, razend interessante artikelen en fantastische fotografie omtrent het menselijk lichaam, natuur, sterrenkunde, techniek, cultuur en geschiedenis? Dan is het magazine “Wetenschap in Beeld”... Lees verder »

 »