Ben je op zoek naar proeven?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over proeven
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

TENA bezorgt je een gratis proefpakket

TENA Discreet biedt discrete en veilige bescherming voor licht urineverlies. Dankzij de microPROTEX™-technologie worden licht urineverlies, ongewenste geurtjes en vocht snel geabsorbeerd. TENA Discreet biedt drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Hierdoor geniet je elke dag van een droog, beschermd en zeker gevoel. Jouw staal wordt bezorgd in een discrete, neutrale verpakking.... Lees verder »

Vraag jouw gratis staal aan »
Actie afgelopen

Gratis Campina yoghurt proeven!

Zeg je niet nee tegen een lekker potje yoghurt? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Campina organiseert nog heel de maand juni proeverijen doorheen het ganse land! Zo kan je de overheerlijke Campina yoghurtjes op 3 juni in de Carrefour van Tienen proeven en volgen er nog proefmomenten in Kortrijk, Koksijde, Hasselt, Westerlo en... Lees verder »

Bekijk waar en wanneer jij de Campina yoghurt kan proeven »
Actie afgelopen

Gratis activiteiten tijdens de Week van de Smaak!

Koken en alles wat met eten te maken heeft is nog steeds ‘booming business’ in Vlaanderen. De zesde Week van de Smaak belooft dan ook weer een schot in de roos te worden. Van 15 tot 25 november worden overal in Vlaanderen activiteiten georganiseerd die zoveel mogelijk mensen willen samen brengen om van eten en... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis naar het Voedingssalon in Brussel

Nog een gaatje vrij in de agenda in de maand oktober? Ga dan zeker eens langs op het Voedingssalon in Brussels Expo. Van 6 tot en met 21 oktober kan je er terecht voor leerrijke kookdemonstraties, voorstellingen van nieuwe producten en je kan er naar hartelust proeven van heel wat lekkers. Na het zien, ruiken... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis snoepjes van Napoleon Energy

Napoleon, het bekende ronde snoepje dat intussen reeds in verschillende smaakjes en kleuren bestaat heeft een nieuw snoepje uitgebracht: Napoleon Energy. Jij kan het gratis uitproberen als je op facebook de pagina van Napoleon leuk vindt en een spelletje speelt waarbij je jouw facebookvrienden moet raken met Energy-ballen. Het spelletje is eenvoudig te spelen en... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis whisky proeven

Wat de vrouwen kunnen met Tupperware, kunnen de mannen met whisky. Een ambassadeur van Johnnie Walker komt bij je thuis en laat je kennismaken met de premium blend en zijn ingrediënten. Al wat je moet doen is een tijdstip bepalen en 8 tot 12 vrienden uitnodigen. Er wordt die avond geen whisky verkocht, dus er... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis margarine van Vitelma

Vitelma heeft zijn margarine heruitgevonden met een nieuwe smaak en wil je gratis laten proeven. Benieuwd naar de nieuwe smaak van Vitelma? Neem op de Vitelma site één van de vele gratis vlootjes margarine uit de virtuele koelkast. Je ontvangt dan binnen 4 weken een e-mail waarmee je zelf een bon voor een vlootje Vitelma... Lees verder »

 »