Ben je op zoek naar reisverzekering?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over reisverzekering
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis premieberekening reisbijstandsverzekering

Ga je binnenkort op reis? Vooral voor verre bestemmingen buiten Europa is een reisverzekering geen overbodige luxe. Via de reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je op alles voorbereid! Doorloop nu de gratis premieberekening en kom te weten wat het jou zou kosten. De maandelijkse premie hangt af van het type verzekering dat je wilt nemen... Lees verder »

Bereken gratis je premie voor reisbijstandverzekering »
Actie afgelopen

Gratis vlucht bij je jaarlijkse reisbijstandsverzekering

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Daarom is het verstandig om een goede reisbijstandsverzekering af te sluiten voor je op vakantie vertrekt! Sluit nu een verzekering af bij Europ Assistance en geniet van een gratis retourvlucht (heen en terug) naar een Europese bestemming naar keuze. Beter dan dit wordt het toch niet? Bovendien profiteer je als lid van... Lees verder »

Vraag je gratis vlucht aan  »
Actie afgelopen

Een maand gratis reisverzekering van Europ Assistance

Vertrek je binnenkort op vakantie? Een ongeval of een ernstige ziekte: het kan ook jou overkomen. Neem daarom een goede reisverzekering zodat je zorgeloos op reis kan vertrekken! Bij Europ Assistance kan je nu tijdelijk een maand gratis reisbijstand krijgen. Bij elk type verzekering zit: dekking van alle medische kosten in het buitenland repatriëring, ook voor... Lees verder »

Ga voor een maand gratis reisbijstand »