Ben je op zoek naar rock?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over rock
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Luister 6 maanden gratis naar alles van Neil Young

Ben jij of ken jij een grote muziekliefhebber? Dan kan je niet om Neil Young heen. De levende legende heeft intussen al talloze platen uitgebracht: solo of met Crosby, Stills en Nash. Hij blijft niet alleen actief muziek maken, maar engageert zich ook achter de schermen voor de muziekindustrie. Nu kan je al zijn klassiekers... Lees verder »

(Her)ontdek alle klassiekers van Neil Young »
Actie afgelopen

Krijg gratis Easter Egg Freebies bij Large

Alternatieve online shop Large geeft een heleboel freebies weg! Met ruim 20.000 artikelen is Large.be vandaag de dag de grootste Europese online shop voor alternatieve merchandise van films, series, games en de coolste band-designs die je ooit zou kunnen hopen te vinden. De online shop biedt klanten nu niet alleen een gratis Star Wars t-shirt bij aankoop... Lees verder »

Ga op Easter Egg Freebies jagen »
Actie afgelopen

Win een duoticket voor optreden CSS in Botanique

Op maandag 5 december staat de Braziliaanse pop-rockband CSS in de Brusselse Botanique. Speel mee voor een van de 5 duotickets voor dit concert met in het voorprogramma de band ‘Dance Yourself to Death’. Vraag 1: CSS staat voor het Portugese ‘Cansei de Ser Sexy’. De band ontleende zijn naam aan een uitspraak van Beyoncé,... Lees verder »

 »