Ben je op zoek naar show?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over show
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Bekijk gratis de Grote Sinterklaasshow @Home

6 december hoeven jullie waarschijnlijk niet in jullie agenda te zetten, want dan komt de sint met zijn pieten in heel wat huiskamers pakjes brengen. Maar, het is ook meteen de datum van de jaarlijkse Sinterklaasshow van Studio 100. Dit jaar jammer genoeg geen overvol Sportpaleis, maar wel een digitale versie van de Grote Sinterklaasshow... Lees verder »

Kom alles te weten over de Sinterklaasshow @Home »
Actie afgelopen

Gratis naar de Cappies show in Genk

“Cappies” komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. In deze show laten kinderen (tot 15 jaar) hun talenten zien. Ze laten zich niet tegenhouden door hun handicap. Ze doen dingen die ze leuk vinden, waar ze sterk in zijn en waar ze trots op zijn! Daarna kiest een... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een duoticket voor de Spaanse rijschool

Slechts één maal per jaar verlaten de befaamde Lipizzaners en hun ruiters hun stallen voor een tournee in het buitenland. Dit jaar komen ze naar België. Van 16 tot en met 20 november palmt de wereldberoemde Spaanse Rijschool met trompetgeschetter en hoefgetrappel Vorst Nationaal in! De witte hengsten en hun jockeys tonen in 4 wervelende... Lees verder »

 »