Ben je op zoek naar sint-niklaas?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over sint-niklaas
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis infosessie over loopbaanbegeleiding te Sint-Niklaas

Iedereen is soms wel even de weg kwijt. Op zo een moment stellen we ons allemaal vragen, bijvoorbeeld over onze job. Stel jij je vragen? Neem dan deel aan de gratis en vrijblijvende infosessie over loopbaanbegeleiding. De sessies die in Sint-Niklaas plaatsvinden kunnen zowel in groep als privé worden georganiseerd.... Lees verder »

Schrijf je in voor de infosessie »
Actie afgelopen

Haal je gratis wenskaarten op in Sint-Niklaas

Net beseft dat je nog geen kerstkaartjes in huis hebt gehaald? Woon je toevallig in Sint-Niklaas? Goed nieuws. Dan kan jij leuke gratis wenskaarten van de stad gaan afhalen (en rondsturen)! De wenskaarten hebben mooie foto’s van een stadsmodel en van het uitgelichte stadhuis op de voorkant staan. Alle inwoners mogen de drie wenskaarten gratis gaan halen... Lees verder »

Haal jouw gratis kerstkaartjes »
Actie afgelopen

Gratis naar boekvoorstelling Tom Lanoye

Op 23 september stelt Tom Lanoye zijn nieuwste roman ‘Gelukkige slaven’ voor, een zwarte tragikomedie over twee hoofdpersonages met dezelfde naam. Jij kan gratis naar deze boekvoorstelling in de Sint-Niklase Stadsschouwburg. De tickets zijn gratis, maar reserveren via onderstaande link is wel een must! Tom Lanoye vertelt in zijn boek over de twee hoofdpersonages Tony... Lees verder »

Reserveer je gratis tickets voor de boekvoorstelling van Tom Lanoye »