Ben je op zoek naar sinterklaas?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over sinterklaas
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis spel Nachtwacht Monsterverhalen

Halloween staat stilaan voor de deur, het moment bij uitstek om je kinderen een verkleedpak van de personages uit Nachtwacht aan te doen! Of misschien wil je wel tijdig aan je sinterklaascadeaus beginnen? Koop nu voor minstens € 25 aan producten van Nachtwacht bij speelgoedwinkel Fun en krijg er gratis het gezelschapsspel Nachtwacht Monsterverhalen bovenop.... Lees verder »

Kies je Nachtwacht-spullen en krijg het spel cadeau »

Bekijk gratis de Grote Sinterklaasshow @Home

6 december hoeven jullie waarschijnlijk niet in jullie agenda te zetten, want dan komt de sint met zijn pieten in heel wat huiskamers pakjes brengen. Maar, het is ook meteen de datum van de jaarlijkse Sinterklaasshow van Studio 100. Dit jaar jammer genoeg geen overvol Sportpaleis, maar wel een digitale versie van de Grote Sinterklaasshow... Lees verder »

Kom alles te weten over de Sinterklaasshow @Home »
Actie afgelopen

Gratis brief én cadeautje van de Sint

Kinderen die Sinterklaas per brief willen laten weten hoe braaf ze zijn geweest, kunnen dat doen via de post. Deze brief hoeft niet gefrankeerd te worden. Elk kind dat een briefje schrijft, krijgt bovendien een brief én een cadeautje terug. Bpost heeft namelijk ook dit jaar opnieuw een Sintsecretariaat geopend om Sinterklaas en zijn Pieten... Lees verder »

Bekijk de actie op de site van Bpost »
Actie afgelopen

Gratis gedichten voor Sinterklaas bij 1001gedichten

Wil je samen met je kleinste spruit een sinterklaasgedicht schrijven maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? De website 1001gedichten biedt gratis gedichten en templates aan zodat je in een mum van tijd een prachtig dichtwerk in elkaar steekt. Is je honger niet te stillen? Neem dan ook een kijkje in de andere categorieën en dicht... Lees verder »

Maak gebruik van de schrijfhulp  »
Actie afgelopen

Spaar voor gratis speelgoed, boeken of bonnen bij Makro

Het is misschien nog een beetje vroeg om Sinterklaas en zijn pieten al te verwelkomen. Maar het is zeker niet te vroeg om je virtuele schoen klaar te zetten voor de MyMakro spaaractie. Schrijf je gratis in via MyMakro, zodat al je aankopen worden geregistreerd op je MAKRO-kaart. Bij iedere aankoop vanaf €20 ontvang je... Lees verder »

Begin met sparen »
Actie afgelopen

Het is Sinterklaas! Dit kan je vandaag gratis doen

Joepie, het is Sinterklaas! Daar hebben je kinderen waarschijnlijk wekenlang naar uitgekeken! Naast cadeautjes uitpakken, snoep, chocolade, pepernoten en mandarijntjes eten valt er vandaag nog heel wat anders te beleven. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen en jongeren, waarvan sommigen gratis zijn. UiTinVlaanderen somt de leukste gratis activiteiten op: Sinterklaaszoektocht: op zoek gaan naar de... Lees verder »

Ga vandaag naar de gratis Sinterklaasactiviteiten »
Actie afgelopen

Ontdek de leukste Sinterklaascadeaus via Vakantieveilingen

Sinterklaas komt bijna langs! Zijn jouw kids braaf geweest? Misschien wil je jezelf of een familielid of vriend wel eens lekker verwennen? Op de pagina van Vakantieveilingen kan je mee bieden voor de leukste Sinterklaascadeaus! Meer dan 150 supercadeaus staan op jou te wachten. Bovendien kan je selecteren welke persoon je graag zou verrassen. Een... Lees verder »

Bied mee op de leukste cadeaus »