Ben je op zoek naar sinterklaas?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over sinterklaas
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis gedichten voor Sinterklaas bij 1001gedichten

Wil je samen met je kleinste spruit een sinterklaasgedicht schrijven maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? De website 1001gedichten biedt gratis gedichten en templates aan zodat je in een mum van tijd een prachtig dichtwerk in elkaar steekt. Is je honger niet te stillen? Neem dan ook een kijkje in de andere categorieën en dicht... Lees verder »

Maak gebruik van de schrijfhulp  »
Actie afgelopen

Spaar voor gratis speelgoed, boeken of bonnen bij Makro

Het is misschien nog een beetje vroeg om Sinterklaas en zijn pieten al te verwelkomen. Maar het is zeker niet te vroeg om je virtuele schoen klaar te zetten voor de MyMakro spaaractie. Schrijf je gratis in via MyMakro, zodat al je aankopen worden geregistreerd op je MAKRO-kaart. Bij iedere aankoop vanaf €20 ontvang je... Lees verder »

Begin met sparen »
Actie afgelopen

Het is Sinterklaas! Dit kan je vandaag gratis doen

Joepie, het is Sinterklaas! Daar hebben je kinderen waarschijnlijk wekenlang naar uitgekeken! Naast cadeautjes uitpakken, snoep, chocolade, pepernoten en mandarijntjes eten valt er vandaag nog heel wat anders te beleven. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen en jongeren, waarvan sommigen gratis zijn. UiTinVlaanderen somt de leukste gratis activiteiten op: Sinterklaaszoektocht: op zoek gaan naar de... Lees verder »

Ga vandaag naar de gratis Sinterklaasactiviteiten »