Ben je op zoek naar ski?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over ski
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Enkel 21 januari: 2de e-ticket gratis bij Skidôme

Op 21 januari 2018 wordt wereldwijd World Snow Day gevierd. Jij profiteert daar mee van! Want bij Skidôme krijg je jouw tweede e-ticket volledig gratis op deze dag die helemaal in het teken van kraakverse sneeuw staat. Ook voordelig is dat de toegangskaarten blijven gelden tot 31 augustus 2018. De promotie is gedurende de hele... Lees verder »

Beleef een dag winterpret dichtbij huis »
Actie afgelopen

Win 1 jaar onbeperkt skiën en snowboarden!

Bij Outspot hebben ze ons even laten wachten op een nieuwe wedstrijd, maar het resultaat mag er wel degelijk zijn! Je maakt namelijk kans op 1 jaar lang onbeperkt skiën en snowboarden voor twee personen bij Skidôme Terneuze en Rucphen. Aan dit jaarabonnement inclusief materiaalhuur voor twee personen hangt een prijskaartje van 1368 euro. Ideaal... Lees verder »

Win 1 jaar lang onbeperkt skiën en snowboarden »
Actie afgelopen

Skivakantie winnen in Tignes

Elle biedt je de kans om samen met een vriend/vriendin op skivakantie te gaan in Tignes. Het te winnen arrangement omvat het verblijf in een studio, 2 skipassen voor Espace Killy (Tignes), de huur van materiaal en 2 toegangstickets voor le Lagon (een waterpark met onbeperkte toegang tot wellness, fitness en zwembaden). WedstrijdVraag: Welk evenement... Lees verder »

 »