Ben je op zoek naar skivakantie?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over skivakantie
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Landal Ski Life: gratis annulatie en 100% terugbetaald

Wil jij dit jaar toch op skivakantie kunnen vertrekken, maar vrees je voor een vlot vertrek door de wisselende coronamaatregelen? Dankzij Landal kan je onbezorgd boeken! Naast de flexibele omboekmogelijkeden, werden nu ook de annuleringsvoorwaarden versoepeld. Boek je een Landal Ski Life trip voor 31 oktober? Dan kan je gratis annuleren én krijg je je... Lees verder »

Leg zorgeloos jouw skivakantie vast »

Winterkoopjes én vroegboekkortingen bij Landal

Of je er nu lastminute nog even tussenuit wil of al jouw zomervakantie wil vastleggen: bij Landal GreenParks krijg je tijdelijk overweldigende kortingen. Met Landal kies je voor een echte familievakantie in de natuur: kom tot rust omgeven door bergen, stranden, bossen, weides… De bungalowparken, campings en wintersportaccomodaties van Landal zijn verspreid over verschillende aantrekkelijke bestemmingen... Lees verder »

Plan jouw vakantie nu extra goedkoop »
Actie afgelopen

Skiverhuur tot 60% korting

Ben je op zoek naar een voordelige skivakantie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Nu kan je heel gemakkelijk online en supervoordelig je skimateriaal reserveren in meer dan 400 Europese wintersportbestemmingen. Je kan eenvoudig online je skibestemming kiezen. Op de kaart kan je de winkel aanduiden die het dichtst bij je skibestemming ligt en... Lees verder »

Reserveer je skimateriaal »
Actie afgelopen

Tot -40% korting op vroegboek skivakantie

De zomervakantie is net voorbij. Is het niet te vroeg om al aan de skivakantie te denken? Als je graag veel korting wil niet, dan is het nu zelfs het ideale moment! Door nu een wintersport vakantie in Frankrijk te boeken, betaal je tot 40% minder dan vorig jaar! Hoe dat komt? De Belgische krokusvakantie... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Skivakantie winnen in Tignes

Elle biedt je de kans om samen met een vriend/vriendin op skivakantie te gaan in Tignes. Het te winnen arrangement omvat het verblijf in een studio, 2 skipassen voor Espace Killy (Tignes), de huur van materiaal en 2 toegangstickets voor le Lagon (een waterpark met onbeperkte toegang tot wellness, fitness en zwembaden). WedstrijdVraag: Welk evenement... Lees verder »

 »