Ben je op zoek naar snoepgoed?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over snoepgoed
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Haribo Cherries 100% terugbetaald

Hey zoetekauw! Heb je zin om gratis de lekkerste snoepjes van België op te peuzelen, namelijk de Happy Cherries van Haribo? Om te vieren dat deze snoepjes werden verkozen tot lekkerste snoepjes van België, betaalt Haribo jouw kersensnoepjes aankoop 100% terug. Product: Happy Cherries Haribo Winkel: Alle winkels in België of Luxemburg. Geldig voor aankopen t.e.m.:... Lees verder »

Krijg je kersensnoepjes terugbetaald »
Actie afgelopen

Gratis brief én cadeautje van de Sint

Kinderen die Sinterklaas per brief willen laten weten hoe braaf ze zijn geweest, kunnen dat doen via de post. Deze brief hoeft niet gefrankeerd te worden. Elk kind dat een briefje schrijft, krijgt bovendien een brief én een cadeautje terug. Bpost heeft namelijk ook dit jaar opnieuw een Sintsecretariaat geopend om Sinterklaas en zijn Pieten... Lees verder »

Bekijk de actie op de site van Bpost »
Actie afgelopen

Beloon jezelf met een gratis reep Tony Chocolonely

Ben je door al jouw balpennen heen na de examenperiode? Als je dit jaar nog nieuw school- of kantoormateriaal nodig hebt, kan je dat makkelijk online bestellen bij Office Deals. De online kantoorwinkel biedt een overweldigend aanbod schrijfgerief, inktpatronen, maar ook beamers, letterborden, brievenbussen, bureaustoelen en -lampen… Kortom, alles om jouw werkstation te optimaliseren. Bij... Lees verder »

Scoor deze deal nu en smullen maar »
Actie afgelopen

Stoomboot vol lekkers bij Lidl

Warenhuisketen Lidl heeft weer een leuke sinterklaasactie op poten gezet! Knutsel, al dan niet samen met je mama of papa, een mooie stoomboot in elkaar en maak er een echt kunstwerkje van. Lever de afgewerkte stoomboot voor 4 december binnen in je dichtstbijzijnde Lidl-filiaal en ontdek hoeveel lekkers Sinterklaas en zijn pieten voor jou in... Lees verder »

Download de knutselplaat en maak er een leuke stoomboot van! »
Actie afgelopen

Zakjes vol lekkers van de Sint

Zowel in de winkels van Dreamland als die van Fun kan je dit weekend met de kinderen aanschuiven bij de Sint. Je krijgt er een gratis zak vol lekkers bovenop. Op zaterdag 10 november kan je in Dreamland terecht van 10u tot 12u en van 13u tot 17u. Je kan er eveneens gratis op de foto met... Lees verder »

 »