Ben je op zoek naar snowboarden?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over snowboarden
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Skiverhuur tot 60% korting

Ben je op zoek naar een voordelige skivakantie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Nu kan je heel gemakkelijk online en supervoordelig je skimateriaal reserveren in meer dan 400 Europese wintersportbestemmingen. Je kan eenvoudig online je skibestemming kiezen. Op de kaart kan je de winkel aanduiden die het dichtst bij je skibestemming ligt en... Lees verder »

Reserveer je skimateriaal »
Actie afgelopen

Win 1 jaar onbeperkt skiën en snowboarden!

Bij Outspot hebben ze ons even laten wachten op een nieuwe wedstrijd, maar het resultaat mag er wel degelijk zijn! Je maakt namelijk kans op 1 jaar lang onbeperkt skiën en snowboarden voor twee personen bij Skidôme Terneuze en Rucphen. Aan dit jaarabonnement inclusief materiaalhuur voor twee personen hangt een prijskaartje van 1368 euro. Ideaal... Lees verder »

Win 1 jaar lang onbeperkt skiën en snowboarden »
Actie afgelopen

Tot -40% korting op vroegboek skivakantie

De zomervakantie is net voorbij. Is het niet te vroeg om al aan de skivakantie te denken? Als je graag veel korting wil niet, dan is het nu zelfs het ideale moment! Door nu een wintersport vakantie in Frankrijk te boeken, betaal je tot 40% minder dan vorig jaar! Hoe dat komt? De Belgische krokusvakantie... Lees verder »

 »