Ben je op zoek naar sokken?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over sokken
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

HEMA schenkt je talloze extra producten gratis

Ondergoed en sokken heb je nooit teveel. Vooral niet omdat al onze wasmachines heel graag sokken eten en we telkens met verloren sokken eindigen. Bestel nu je ondergoed en sokken bij de onlineshop van HEMA aan knalprijzen. Bovendien krijg je via de webshop bij talloze producten nu het 3de product helemaal gratis! Kies tussen de 241 producten... Lees verder »

Krijg je derde product gratis »
Actie afgelopen

Gratis hippe sokken met coole quotes bij Kruidvat

Vroeger droegen mensen vooral sokken om hun voeten warm te houden of te beschermen. Tegenwoordig zijn sokken een belangrijk deel van je outfit. Soms dienen ze om een statement te maken of zelfs te communiceren. Er zijn sokken bedrukt met verschillende grappige quotes om bijvoorbeeld iets aan te kondigen. Ook de sokken die je gratis... Lees verder »

Ontvang je gratis sokken »
Actie afgelopen

Gratis Adidas sokken

Doe jij geregeld aan sport? Dan mag een comfortabele en leuke sportoutfit zeker niet ontbreken in je kleerkast! Shop nu online in de webshop van Adidas en ontvang een paar sokken cadeau bij aankoop van kledij, schoenen of accessoires naar keuze. Om het cadeau te kunnen ontvangen moet je shoppen voor een bedrag van minstens... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win € 100 shoptegoed aan overhemden

Als man ben je niet altijd een grote fan van shoppen, maar je bent natuurlijk wel graag goed gekleed. Gelukkig kan je nu gemakkelijk online de mooiste overhemden uitkiezen. Bij overhemden.com vind je een uitgebreide collectie business overhemden, casual shirts en strijkvrije hemden. Dit in uiteenlopende pasvormen en van de beste nationale en internationale merken. Ben... Lees verder »

Doe mee en win »
Actie afgelopen

Gratis kousen!

Kijk eens naar je voeten… gaten in je kousen? Hoe lang is het alweer geleden dat je nog eens nieuwe kousen gekocht hebt? Goed nieuws! Je krijgt 2 paar gratis kousen om de kwaliteit te testen: bijzonder absorberend en luchtig. Uitstekende pasvorm. Elegant zijde-effect. Je betaalt enkel verzendkosten van 3,90 euro. Daarna profiteer je –... Lees verder »

Vraag je gratis paar kousen aan »