Ben je op zoek naar spanje?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over spanje
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Jaag je droom achterna met een strandwoning in Spanje

Droom jij net als zoveel Vlamingen van een eigen stekje onder de mediterraanse zon? Dan is vandaag de dag aangebroken om die droom waar te maken! Hoe klinkt een eigen luxe woning waar je elke dag de betoverende zonsondergang kan bewonderen in Zuid-Spanje? En dit direct op het strand! Geniet van de fitness, het verwarmd zwembad,... Lees verder »

Vraag vrijblijvend je gratis informatiebrochure aan »
Actie afgelopen

Woon gratis El Clásico live bij in Camp Nou

Elke zichzelf respecterende voetbalfan moet El Clásico eens van dichtbij meemaken. Dit is je kans! Dankzij deze exlusieve wedstrijd kan jij de strijd tussen Christiano Ronaldo en Lionel Messi live bijwonen. Je kan 2 VIP-tickets, inclusief overnachting, vlucht en vervoer naar het stadion winnen! Daarnaast kan je genieten van de prachtige Catalaanse hoofdstad met een bezoekje aan de Sagrada Familia, Parc Guell en... Lees verder »

Win 2 VIP tickets voor El Clasico »
Actie afgelopen

Boek nu al je zomervakantie 2016 met tal van voordelen!

Goed nieuws, de brochures voor de zomervakanties van 2016 beginnen stilaan weer op te duiken! Zo ook bij Sunjets en Jetair waar je van verschillende vroegboekvoordelen kan genieten! Bij Sunjets heb je in totaal 9 voordelen om uit te kiezen. We sommen er hier al enkele belangrijke van op: -1000 kinderen reizen gratis tijdens de... Lees verder »

Boek nu je vakantie bij Sunjets en profiteer van 9 voordelen »