Ben je op zoek naar spouwmuur?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over spouwmuur
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Spouwmuurisolatie: bespaar tot 40% op je energiefactuur

Een lagere energiefactuur, wie wilt dat nu niet? Spourmuurisolatie is een vorm van isolatie waardoor de warmte in de winter binnen blijft en het in de zomer koeler binnen is. Hierdoor bespaar je wel €600 op je energiefactuur! Vraag nu gratis expertise voor spouwmuurisolatie aan bij Solvari en ontvang gratis advies en uitleg van een erkend... Lees verder »

Bespaar op je energiefactuur  »

Gratis prijsoffertes voor spouwmuurisolatie

Wil jij energiezuinig (ver)bouwen? Dat kan op verschillende manieren, maar één van de meest interessante manieren is nog altijd isoleren. Wist je dat je via spouwmuurisolatie jaarlijks honderden euro’s kan besparen op jouw energiefactuur? Interesse? Vraag nu gratis prijsoffertes aan via Vergelijken Loont. Na een plaatsbezoek maken 2 specialisten een offerte op. Nadien beslis je zelf... Lees verder »

Vraag gratis offertes aan »
Actie afgelopen

Bespaar tot 25% met spouwmuurisolatie

Betaal jij graag te veel voor je energiefactuur? Nee toch! Isoleren is daarom meer dan ooit de boodschap. Zeker met de alsmaar stijgende energieprijzen. Spouwmuurisolatie behoort tot de populairste vormen van isolatie dankzij de relatief lage kost, de eenvoudige plaatsing en de forse besparingen. Daarnaast ontvang je in 2017 een premie van € 6 per... Lees verder »

Vraag je gratis offerte voor spouwmuurisolatie aan »
Actie afgelopen

Gratis eerste onderhoud van je verwarmingsketel!

Profiteer tijdelijk van de interessante Batibouw-acties van Electrabel! Zo is je eerste onderhoud van je verwarmingsketel gratis als je er eentje laat installeren via Electrabel. Deze actie is enkel geldig op voorwaarde dat je tussen 25 februari en 31 maart 2016 een Home Maintenance contract afsluit met Electrabel én dat je een vrijblijvende offerte aanvraagt... Lees verder »

Vervang je verwarmingsketel of vraag een offerte voor isolatie aan »