Ben je op zoek naar spouwmuurisolatie?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over spouwmuurisolatie
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Vergelijk gratis isolatieprijzen en bespaar tot 30% en ontvang premies

De koude komt er weer aan! Is je woning voldoende geïsoleerd? Met goede isolatie bespaar je op je energiefactuur en verhoogt je huis in waarde. Dankzij Mijn-Offertes vergelijk je gratis verschillende prijzen voor dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Zo bespaar je tot wel 30% op je kostenplaatje. Bovendien is dakisolatie verplicht en kan je genieten van... Lees verder »

Bereken de kostprijs voor isolatie »

Gratis expertise voor spouwmuurisolatie bij jouw thuis

Voor extra warmte-isolatie in huis wordt tussen de binnen- en buitenmuur een speciaal soort isolatiemateriaal aangebracht. Boek vandaag nog je afspraak en ontvang gratis expertise op maat van een installateur in jouw regio. Naast een gedetaileerde uitleg over de technische aspecten, berekent hij op basis van de kwaliteitseisen ook je premie. Aarzel niet en leg... Lees verder »

Boek je gratis afspraak »

Spouwmuurisolatie: bespaar tot 40% op je energiefactuur

Een lagere energiefactuur, wie wilt dat nu niet? Spourmuurisolatie is een vorm van isolatie waardoor de warmte in de winter binnen blijft en het in de zomer koeler binnen is. Hierdoor bespaar je wel €600 op je energiefactuur! Vraag nu gratis expertise voor spouwmuurisolatie aan bij Solvari en ontvang gratis advies en uitleg van een erkend... Lees verder »

Bespaar op je energiefactuur  »

Gratis prijsoffertes voor spouwmuurisolatie

Wil jij energiezuinig (ver)bouwen? Dat kan op verschillende manieren, maar één van de meest interessante manieren is nog altijd isoleren. Wist je dat je via spouwmuurisolatie jaarlijks honderden euro’s kan besparen op jouw energiefactuur? Interesse? Vraag nu gratis prijsoffertes aan via Vergelijken Loont. Na een plaatsbezoek maken 2 specialisten een offerte op. Nadien beslis je zelf... Lees verder »

Vraag gratis offertes aan »
Actie afgelopen

Gratis informatie over groepsaankopen

Ken je het systeem van groepsaankopen al? Het principe is simpel. Hoe meer mensen een offerte aanvragen, hoe hoger nadien de kortingen op de eigenlijke aankoop worden. Schrijf je nu gratis in en word als eerste gecontacteerd wanneer een groepsaankoop start! Binnenkort beginnen er weer een reeks groepsaankopen, gaande van zonnepanelen tot dakisolatie en waterverzachters. De... Lees verder »

Ontvang gratis updates over groepsaankopen »
Actie afgelopen

Bespaar tot 25% met spouwmuurisolatie

Betaal jij graag te veel voor je energiefactuur? Nee toch! Isoleren is daarom meer dan ooit de boodschap. Zeker met de alsmaar stijgende energieprijzen. Spouwmuurisolatie behoort tot de populairste vormen van isolatie dankzij de relatief lage kost, de eenvoudige plaatsing en de forse besparingen. Daarnaast ontvang je in 2017 een premie van € 6 per... Lees verder »

Vraag je gratis offerte voor spouwmuurisolatie aan »
Actie afgelopen

Gratis eerste onderhoud van je verwarmingsketel!

Profiteer tijdelijk van de interessante Batibouw-acties van Electrabel! Zo is je eerste onderhoud van je verwarmingsketel gratis als je er eentje laat installeren via Electrabel. Deze actie is enkel geldig op voorwaarde dat je tussen 25 februari en 31 maart 2016 een Home Maintenance contract afsluit met Electrabel én dat je een vrijblijvende offerte aanvraagt... Lees verder »

Vervang je verwarmingsketel of vraag een offerte voor isolatie aan »