Ben je op zoek naar stofzuiger?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over stofzuiger
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis stofzuiger t.w.v. € 159 bij aankoop Miele wasmachine

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Je ontvangt nu een gratis Miele stofzuiger t.w.v. € 159 bij aankoop van een selectie wasmachines. Je hoeft enkel voor 31 december 2019 het online registratieformulier in te vullen en door te sturen. Wacht niet langer en schaf vandaag nog een nieuwe wasmachine aan en claim meteen je gratis... Lees verder »

Vul het registratieformulier in  »
Actie afgelopen

Win de Queen Platinum Collection CD

Op 23 november was het 20 jaar geleden dat Freddie Mercury overleed. Daarom doet MNM van “WE LOVE FREDDIE MERCURY”. MNM geeft 3 exemplaren weg van de Queen Platinum Collection: een leuke boxset met de 3 Greatest Hits CD’s van Queen. Een ideaal cadeau om binnenkort onder de kerstboom te leggen! Maar om deze box... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een Orb-it handstofzuiger van Black&Decker

Black & Decker, de uitvinder van handstofzuigers, lanceert nu orb-it: een ultracompacte handstofzuiger die efficiëntie met een modern design combineert. De orb-it verandert in een oogwenk van trendy decoratie in een makkelijke stofzuiger. Til simpelweg het handvat op en de zuigneus klapt uit. Hoewel hij zeer compact is en in je handpalm past, is de... Lees verder »

 »