Ben je op zoek naar strip?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over strip
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis ticket Comics Station Antwerp bij Dag Allemaal

Ben je nog op zoek naar een leuke gezinsuitstap tijdens de zomervakantie? Bij slecht weer moet je zeker eens een bezoekje brengen aan het gloednieuwe indoor pretpark Comics Station Antwerp. Maar, koop eerst Dag Allemaal deze week en profiteer van het gratis ticket voor dit pretpark, volledig gewijd aan onze geliefde Belgische stripfiguren Suske en... Lees verder »

Lees meer over deze leuke actie »
Actie afgelopen

Gratis interactieve digitale strip van Maredsous

Download Het Geheim van Maredsous en ga in dit interactieve stripverhaal met het hele gezin op zoek naar de geheime schat! Deze digitale strip is uniek in zijn soort, want Het Geheim van Maredsous is enerzijds ludiek door de mooie striptekeningen, maar anderzijds ook leerrijk door de culturele en historische feiten die aan bod komen.... Lees verder »

Download gratis de interactieve strip van Maredsous »
Actie afgelopen

Gratis Suske en Wiske strip Tante Biotica

Lees de strip Tante Biotica van Suske en Wiske volledig gratis op onderstaande link. Je kan ook een papieren versie aanvragen, en dit tot de voorraad strekt. Deze infostrip van Suske en Wiske is een initiatief van de Belgian Antibiotic Policy Coordination Committee (BAPCOC). Met deze strip willen ze het correct gebruik van antibiotica benadrukken... Lees verder »

Lees Tante Biotica gratis online of vraag de strip aan »
Actie afgelopen

Gratis uniek Suske en Wiske-album

Stripliefhebbers, rep jullie zaterdag naar de dichtstbijzijnde krantenwinkel voor De Standaard. Jullie krijgen er immers het allereerste album van Suske en Wiske, Op het eiland Amoras, gratis bij, en dit naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stripreeks van beide stripfiguren. De nieuwe reeks kreeg als titel Amoras, De onvertelde Saga. Meteen een uniek... Lees verder »

Pak het allereerste album van Suske en Wiske »
Actie afgelopen

Gratis Suske en Wiske album

Het verhaal van de grote verdedigingslinies in de grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen werd het onderwerp van het gloednieuwe stripavontuur ‘De Laaiende Linies’ van Suske en Wiske. Wil je dit album gratis in de bus krijgen? Lees dan snel verder. Van de 16de tot de 18de eeuw waren Vlaanderen en Nederland het strijdtoneel van verschillende... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis stripverhaal

Zaterdag 5 mei is het Free Comic Book Day, en voor de eerste keer vindt dit event ook in Vlaanderen en Nederland plaats. Ga op zaterdag 5 mei naar de stripwinkel in je buurt, en je krijgt van je plaatselijke ‘Comic Book Guy’ zonder aankoopverplichting een gratis stripverhaal mee. Geen Jommeke, Suske en Wiske of... Lees verder »

 »