Ben je op zoek naar strips?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over strips
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Plopsa ticket bij aankoop van 2 strips

Geef je kinderen een dubbel vakantiecadeau! Als je 2 strips aankoopt, krijg je namelijk een gratis ticket voor 1 van de 7 Plopsa pretparken cadeau. De actie loopt nog heel de zomervakantie en is geldig bij aankoop van 2 strips uit de volgende stripreeksen: Amoras, De Buurtpolitie, De Kiekeboes, De Rode Ridder, De Smurfen, F.C.... Lees verder »

Ontdek alles over de Plopsa-actie van Standaard Uitgeverij »
Actie afgelopen

Gratis ticket Comics Station Antwerp bij Dag Allemaal

Ben je nog op zoek naar een leuke gezinsuitstap tijdens de zomervakantie? Bij slecht weer moet je zeker eens een bezoekje brengen aan het gloednieuwe indoor pretpark Comics Station Antwerp. Maar, koop eerst Dag Allemaal deze week en profiteer van het gratis ticket voor dit pretpark, volledig gewijd aan onze geliefde Belgische stripfiguren Suske en... Lees verder »

Lees meer over deze leuke actie »
Actie afgelopen

Elke dag gratis cartoons op Facebook

Toen mensen nog kranten lazen, gingen ze meestal eerst naar de stripverhaaltjes kijken. Nu surft iedereen ’s morgens eerst naar Facebook, maar wat je misschien nog niet wist, is dat die stripverhaaltjes ook de overstap gemaakt hebben van de krant naar digitaal! Als je fan wordt van Daily Garfield, Daily Dilbert en Daily Calvin &... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis stripverhaal

Zaterdag 5 mei is het Free Comic Book Day, en voor de eerste keer vindt dit event ook in Vlaanderen en Nederland plaats. Ga op zaterdag 5 mei naar de stripwinkel in je buurt, en je krijgt van je plaatselijke ‘Comic Book Guy’ zonder aankoopverplichting een gratis stripverhaal mee. Geen Jommeke, Suske en Wiske of... Lees verder »

 »