Ben je op zoek naar studio 100?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over studio 100
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Bekijk gratis de Grote Sinterklaasshow @Home

6 december hoeven jullie waarschijnlijk niet in jullie agenda te zetten, want dan komt de sint met zijn pieten in heel wat huiskamers pakjes brengen. Maar, het is ook meteen de datum van de jaarlijkse Sinterklaasshow van Studio 100. Dit jaar jammer genoeg geen overvol Sportpaleis, maar wel een digitale versie van de Grote Sinterklaasshow... Lees verder »

Kom alles te weten over de Sinterklaasshow @Home »

Gratis magneetspelletje van Maya de Bij

Ken je de gezonde Maya-producten al? Je vindt ze terug in de supermarkten van Lidl. Maya-producten zijn heerlijke snacks, zoals snoeptomaatjes, waar jouw kroost van smult alsof het écht snoepgoed is. Maar dan boordevol vitaminen! Tijdelijk krijg je bij aankoop van 2 lekkere tussendoortjes van Maya de Bij een gratis magneetspelletje erbovenop. Vind de promotie... Lees verder »

Ontdek de actie nu »
Actie afgelopen

Gratis ticket Plopsaqua t.w.v. € 19,99

Op zoek naar een origineel cadeau ter gelegenheid van Sinterklaas of Kerstmis? Dan is deze actie van Plopsa wat je zoekt. Bij aankoop van een standaardticket ≥ 1m voor Plopsaland De Panne krijg je een gratis kaartje voor Plopsaqua, het leukste waterpark van België. Hoe werkt het? Geef de promocode FREESWIM in bij het afrekenen en... Lees verder »

Bezoek Plopsaqua gratis »
Actie afgelopen

Gratis schoolspullen van Maya en haar vriendjes

Met de spaaractie van Maya bij Lidl tik je heel wat mooie schoolspullen op de kop. De gezonde snacks van Maya en haar vriendjes zijn een heerlijk tussendoortje tijdens de pauzes van de eerste schooldagen. Bij aankoop van 2 Maya-producten, krijg je er een gratis schoolaccessoire bovenop. Dat zijn 3 bijen in 1 klap! Je hebt... Lees verder »

Bekijk hier jouw gratis schoolspullen »