Ben je op zoek naar tandplak?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over tandplak
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Parodontax tandpasta 100% terugbetaald

Heb je af en toe last van bloedend tandvlees? Probeer dan nu Parodontax eens uit. Deze tandpasta’s zouden tot 4 keer effectiever zijn in het verwijderen van tandplak dan gewone tandpasta’s. En als je uiteindelijk toch niet tevreden bent over het resultaat, krijg je het aankoopbedrag volledig terugbetaald. Het proberen waard toch?Ontdek de verschillende deelnemende... Lees verder »

Krijg je Parodontax tandpasta 100% terugbetaald »
Actie afgelopen

Gratis Corega reinigingstabletten 3 Minutes

Heb je een gebitsprothese? Misschien heb je dan ook last van vlekken, tandplak, een slechte adem of wil je dit absoluut vermijden? De reinigingstabletten van Corega lossen je probleem op. En bovendien wordt het eerste pak van 30 stuks momenteel volledig terugbetaald. Hoe ga je te werk? Los een tablet op in water en laat... Lees verder »

Bekijk hier de actie »
Actie afgelopen

Colgate tandenborstel Slimsoft 100% terugbetaald

Bij het poetsen van onze tanden is het belangrijk dat we onze tanden niet beschadigen. De nieuwe Colgate tandenborstel Slimsoft heeft uitgedunde borstelhaarpuntjes waarmee je etensresten tussen de tanden en langs het tandvlees op een diepe en zachte manier kan verwijderen. Bij aankoop van een Colgate tandenborstel Slimsoft in het Kruidvat, krijg je nu het... Lees verder »

Bekijk deze actie in de folder van Kruidvat »
Actie afgelopen

Oral-B tandpasta én tandenborstel 100% terugbetaald

Koop nu een Oral-B pro-expert premium anti-tandplak tandpasta én een Oral-B 3D white manuele tandenborstel en krijg het aankoopbedrag van 7,48 euro (!) 100% terugbetaald. Winkel: Kruidvat Geldig tot: 20/10/2013 Poetsen, poetsen en nog eens poetsen! Dat zal je met deze anti-tandplak tandpasta en tandenborstel van Oral-B zeker kunnen doen! En het wordt nog leuker... Lees verder »

 »