Ben je op zoek naar teint?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over teint
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis staal Missha Perfect Cover BB Cream

De BB Cream van het Koreaanse merk Missha is een allround product. Je kan het zowel als dagcrème of als foundation gebruiken. Daarnaast beschermt de crème je ook tegen schadelijke UV-stralen. Benieuwd naar de voordelen? De BB Cream maakt fijne lijntjes, pigmentvlekken en acné minder zichtbaar. Daarnaast geeft het een perfecte dekking en hydrateert het... Lees verder »

Vraag je gratis Missha BB Cream staal aan »
Actie afgelopen

Gratis staal Dreamtone

Elk huidtype heeft een ander type crème nodig, en dat is ook Lancôme niet ontgaan. Je kan er nu een gratis staal Dreamtone aanvragen, aangepast aan jouw pigmentprofiel. De Dreamtone crème vermindert pigmentvlekken en corrigeert kleuronregelmatigheden zoals vaalheid, rode vlekken en donkere plekjes. Volgens een intern onderzoek van Lancôme durft maar liefst 68% van de... Lees verder »

Vraag een gratis staal Dreamtone aan »
Actie afgelopen

Gratis staaltje Vichy

In ruil voor een like op de facebookpagina van Vichy krijg je tijdelijk een gratis staaltje van de Idéalia BB Crème. Deze crème maakt gebruik van de anti-vale teint technologie en geeft je direct een zichtbaar ideale huid. De actie loopt nog tot 4 mei of zolang de voorraad aan proefverpakkingen strekt!  ... Lees verder »

 »