Ben je op zoek naar tekening?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over tekening
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Schrijf een brief naar de sint en krijg een cadeautje

Waarom de postbodes het in november en december traditioneel drukker hebben dan andere maanden? Omdat ze dan bergen post aan Sinterklaas moeten bezorgen natuurlijk! Dus zet ook snel jouw kinderen aan het werk en laat ze een originele brief of tekening voor de sint maken. Ieder kind dat een brief of tekening opstuurt, krijgt sowieso... Lees verder »

Ontdek nog meer leuke acties voor jou en je kinderen »
Actie afgelopen

Gratis Maya of Wickie vlieger bij JBC

Traditiegetrouw start JBC het nieuwe schooljaar met nieuwe kledingcollecties, maar ook met een leuke kleurwedstrijd! Download de Studio 100-tekening op onderstaande link, haal je kleurpotloden uit de kast en kleur Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en Wickie de Vicking helemaal in. Breng je kunstwerkje voor 7 september binnen in je dichtstbijzijnde JBC-winkel en... Lees verder »

Download en kleur je tekening voor een leuke vlieger »
Actie afgelopen

Gratis hamburger bij Renmans

Bij Renmans zijn ze heel de paasvakantie nog in opperbeste paasstemming en krijg je in ruil voor een gekleurde tekening een gratis hamburger van het huis cadeau. Via onderstaande link kan je één van de drie tekeningen downloaden en door je kinderen laten inkleuren. De hamburger van het huis zal bij de kids zeker in... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Cote d'Or chocolade

Chocoladefabrikant Cote d’Or viert zijn 130ste verjaardag en dat zullen we geweten hebben! Ze delen immers gratis repen melkchocolade uit. Je moet wel nog even de Pablo Picasso in jou naar boven halen! Creëer je eigen Cote d’Or wereld aan de hand van het formulier dat je bij Carrefour Market vindt en in ruil voor... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis turnzak bij JBC

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Iedereen start toch graag met nieuwe spulletjes, daarom gratis bij JBC een nieuwe en leuke turnzak. Laat uw kind de tekening inkleuren met potloden of stiften en breng de tekening binnen voor 2 september 2012 in een JBC-winkel in uw buurt. In ruil krijgt u de turnzak. Iedereen... Lees verder »

 »