Ben je op zoek naar tena lady?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over tena lady
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis TENA Lady proefpakket

Heb jij wel eens last van urineverlies? Je bent niet alleen… Maar een gevoelige blaas hoeft jouw leven niet te beïnvloeden! TENA Lady inlegkruisjes zorgen voor comfort op elk moment van de dag, zodat jij ten volle kan genieten van het leven, zonder ongemakjes! Ervaar het zelf en vraag een gratis proefpakket op maat aan. Selecteer hoe sterk jouw... Lees verder »

Vraag jouw gratis proefpakket aan »
Actie afgelopen

TENA Lady Discreet 1+1 gratis

De nieuwe TENA Lady Discreet met microPROTEX technologie zorgt voor een optimale bescherming en is nog discreter zodat je kan blijven dragen wat je wilt. Tijdelijk krijg je de aankoop van je tweede TENA Lady Discreet verpakking naar keuze volledig terugbetaald via de website myShopi. Product: TENA Lady Discreet naar keuze. Winkel: Delhaize, AD Delhaize, Delhaize... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je tweede Tena Lady aankoop aan »
Actie afgelopen

Gratis TENA Pants proefpakket

Last van urineverlies? Een gevoelige blaas hoeft je leven niet te beïnvloeden! Dankzij de nieuwe, unieke Dual Absorption Zone geeft TENA Pants je extra zekerheid én comfort wanneer je dit het meeste nodig hebt. Niet overtuigd? Ontdek het verschil zelf volledig gratis. Urineverlies komt vaker voor dan de meeste mensen denken: 1 op de 10 vrouwen krijgt er weleens mee... Lees verder »

Vraag jouw gratis sample aan »
Actie afgelopen

Gratis proefpakket TENA Lady

Misschien ben jij een van de miljoenen vrouwen met urineverlies? Op de website van TENA kan je geheel vrijblijvend een gratis proefpakket aanvragen van TENA Lady. Je hoeft enkel een korte vragenlijst in te vullen en je gegevens door te sturen. Ze hebben onder andere discrete en kleine verbanden voor zeer licht urineverlies, verbanden voor urineverlies... Lees verder »

Vraag je gratis proefpakket TENA Lady aan »
Actie afgelopen

Gratis proefpakket TENA Lady

Misschien bent U een van de miljoenen vrouwen met urineverlies. Op de website van Tena kan je geheel vrijblijvend een gratis proefpakket aanvragen van Tena Lady. Je hoeft enkel je gegevens in te vullen en kan daarna een keuze maken uit drie varianten. Zo zijn er discrete en kleine verbanden voor zeer licht urineverlies, verbanden... Lees verder »

 »