Ben je op zoek naar tena lights?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over tena lights
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis proefpakket lights by TENA

HET SPIJT ONS MAAR HELAAS ZIJN DE STAALTJES OP Een Oooeps-momentje® tijdens het lachen, niezen of sporten? Dat maken we allemaal wel eens mee. Met lights by TENA is dat geen enkel probleem meer. De nieuwe dunne en discrete inlegkruisjes met FeelFresh Technology® zijn speciaal ontworpen om: • vocht op te nemen • geurtjes te neutraliseren als... Lees verder »

Ontvang een gratis proefverpakking Lights van Tena »
Actie afgelopen

Gratis proefpakket TENA Lights

Tena heeft een nieuwe soort inlegkruisjes aan het assortiment toegevoegd. De Lights by TENA inlegkruisjes zijn speciaal ontworpen voor Oooeps momentjes. Dankzij de FeelFresh Technology nemen ze vocht op en worden geurtjes geneutraliseerd, zodat jij je dagelijks fris en droog voelt. Ze bestaan bovendien in drie handige formaten: de inlegkruisjes light, normal of long. Vul... Lees verder »

Vraag het proefpakket van Tena Lights gratis aan »
Actie afgelopen

TENA Inlegkruisjes 100% terugbetaald

Koop TENA Inlegkruisjes en krijg je aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in. Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en binnen de zeven dagen... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van TENA Lights aan »