Ben je op zoek naar tissues?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over tissues
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Tempo Plus zakdoeken 100% terugbetaald

Goed nieuws voor gevoelige neuzen! Zelfs wanneer je vaak je neus moet snuiten, behandelt Tempo je met zachtheid. Tempo Plus met aloë vera en kamille is heerlijk zacht en sterk. Koop nu een actieverpakking van de nieuwe Tempo Plus zakdoeken en krijg je aankoopbedrag 100% terugbetaald. Product: Tempo Plus zakdoeken (actieverpakking met 8X9 of 24X9 zakdoeken).... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo Plus zakdoekjes aan »
Actie afgelopen

Tempo zakdoekjes 100% terugbetaald

Last van een vervelende verkoudheid en bijhorende loopneus? Gebruik dan de zachte zakdoekjes van Tempo! Tijdelijk krijg je de aankoop van een pak Tempo zakdoekjes naar keuze 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo zakdoekjes aan »
Actie afgelopen

Lotus zakdoeken 1+1 gratis

Koop twee pakken Lotus Classic en/of Compact zakdoeken van 24 stuks en krijg je tweede aankoop (het goedkoopste van de twee) 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Lotus zakdoeken aan »